Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,443
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Arkadaşlar selamlar bende uzun zamandan beri hiç bukadar keyif almamıştım. Kamp çok güzeldi arkadaşlar dahada güzel ismail abiyi tanımak benim için ayrı bir güzellik kattı en yakın zamanda bu guzel insanlarla birlikre buluşma dileğile ..........:smiley:)

Zeki KARAÇAYI Cheroozeki

Etiketler

cheroozeki' Alıntı:
Arkadaşlar selamlar bende uzun zamandan beri hiç bukadar keyif almamıştım. Kamp çok güzeldi arkadaşlar dahada güzel ismail abiyi tanımak benim için ayrı bir güzellik kattı en yakın zamanda bu guzel insanlarla birlikre buluşma dileğile ..........:smiley:)

Zeki KARAÇAYI Cheroozeki
oooooo zeki seni sitede görmek ne büyü k şeref:smiley: sonunda ögrenmişsin:smiley:

cheroozeki' Alıntı:

Zeki KARAÇAYI Cheroozeki

Zeki sonunda düştün şu muhabbet ortamına, bu arada tebrikler yine F16 ve denizaltı çıkarması yapmışsın aladağda

cheroozeki' Alıntı:
TABİ YA VATANDAŞ ARKASINA TAKMIŞ SÜRAT TEKNESİNİ KARASU YOLUNDA GİDİYOR SELAM VERİYORUZ GÖRMÜYOR BİLE ZENGİNLİK İŞTE NOLACAK...........
AMA YANLIŞ BENDEDE VAR ARACIM FARKLIYDI ZEKİ KARDEŞ....SAYGILAR..

Zeki KARAÇAYI Cheroozeki

EEEVET arkadaşlar 2 gündür resimleri arıyorum bitürlü bulamadım nasıl görebilirim acabaa ??

serken abi arkadaşı alıp geliyorum birazdan yerindesin demi ??

cheroozeki' Alıntı:
EEEVET arkadaşlar 2 gündür resimleri arıyorum bitürlü bulamadım nasıl görebilirim acabaa ??
DUR DUR ŞU SERKANIN YERİNİ TARİF EDİNDE BENDE GELEYİM ZEKİ

cheroozeki' Alıntı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58408.0
bu sayfada zeki

sinan54' Alıntı:
SİNAN KARDEŞ UNUTURMUYUM SİZLERİ HİÇ AMA BENİM İŞ SEZONUM SERVİS AĞIM DERKEN İHMAL ETTİM SİZLERİ AMA SİZLERDE HADİGİDİYORUZ DİYE TIKLAMIYORSUNUZ HİÇ DEMİ AMA....

Gelgezelim kendini unutturma ::!!!!!

UNUTMA, UNUTANLAR UNUTANLARIN UNUTTUKLARINI UNUTMAZ

" Maşallah İsmail Bey erkencisiniz her zamanki gibi "

Sinan bey;Mesleki alışkanlık desek dogrudur.1981 yılı şubat ayında tam çalışma hayatına başladım.
Yıllar boyu hep üretimde görev aldım.Bütün kademelerde çalıştım.İnan ki öyle bir zaman geldi..cumartesi -pazar farketmeden 4 yıl çalıştıgım oldu.
Sonra alışkanlık o kadar işlemiş ki ruhuma.... tatil günlerinde bile sabah 06.30-07.00 oldumu uyanır oldum.Bu yüzden evde köroglundan az söz duymadım.. ;D
" nerede kaldı tatil günün..yatsana ya " diye. ;D ;D ;D

Zeki beycigim. kesinlikle en yakın zamanda yine Sakarya grubunun bir etkinliginde bir araya gelecegiz..Ama ben hala...şu avatardaki gibi nasıl uçulacagını merak ediyorum..Benim Firuzenin..pardon FEROZA mın (bircan hanım duymasın. :D :D ;D ;D .kızarız yoksa) makasları da düzleşmiş..uçup yere inişte mazallah...ne olur diye düşünüyorum..Artık Bircan hanım gibi sadece ayaklar kırılır-incinir mi..kaburgalar birbirine mi girer....düşünemiyorum..
Yoksa bende bi "Uçan cheroke" mi alsam.... ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR