Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,188
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

yine kar başladı heryer beyaza büründü.bizim kar duası tuttu ama biraz fazla kaçırdık galiba :D :D :D .artık güneş duasınamı çıksak ne yapsak ::smiley: :D :D

Etiketler

burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo :D :D :D

orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri varmış onları takacaklar yarın. diğerleri 2 ay sonra gelice yapılacak, marş sorunu da ozaman düzelecek. arıza lambası gaz kelebeği ile alakalıymış ve bından dolayı araba fazla yakıyormuş arızayı giderdiler. az kalsın ocağımıza incir ağacı dikiyordu valla. kayın peder petrolcü ama okadar da değil ;D ;D ;D

dunyaufak' Alıntı:
burada daha yeni başladı ince ince yağıyor. dün ve bugün yağmamıştı. hava çok soğuk her taraf bu içinde belediye çalışmıyo :D :D :D

orada ne var ne yok. bu arada benim arabanın arızaları tespit edildi bi çok parçası yurtdışı dediler, viraz denge malzmeleri varmış onları takacaklar yarın. diğerleri 2 ay sonra gelice yapılacak, marş sorunu da ozaman düzelecek. arıza lambası gaz kelebeği ile alakalıymış ve bından dolayı araba fazla yakıyormuş arızayı giderdiler. az kalsın ocağımıza incir ağacı dikiyordu valla. kayın peder petrolcü ama okadar da değil ;D ;D ;D
gölyaka belediyesi çalışırsa şaşardım zaten.çalışmaması normal bi durum :D :D :D yakıt problemi düzelmiş artık kontak kapatmazsın :D :D :D kayınpederin paçayı yırttı :D :D :D.sen cumartesi akşamı geliyosun dime??? 8) ::smiley:

hakan5408' Alıntı:
http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahminkucukgun4.png
herkeze iyi akşamlar Arkadaşlar şimdilik durum bu​
tutmaz abi bunların dedigi :smiley: kahve falı bakarakmı tahmin yapıyolar anlamıyorum :D

Arkadaşlar günaydın:

Havalar ısınacak dediler gerçekten ısındı galiba.Hendek dün sabah 07:15 de -11 derece idi bu sabah aynı saatte -1 gerçekten ısındı ;)

Etkinliğe de ;D ;D ;D az bir süre kaldı....

Adapazarı bu saatlerde -5 dereceysi şimdi ise 0 derece

günaydı arkadaşlar. serkan bir televizyon kanalına hacav durumu için eleman alınacaktır. ben seni uygun gördüm sitersen baş vuralım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

SON KONULAR

Geri