İyi akşamlar kardeşimkonuralp_niva' Alıntı:herkeze iyi akşamlar........
Selam dündar başka bir ustaya baktırsandundaralp' Alıntı:Heralde ben gelemiycem...Araba olmadı krank okuyucu sensör getirttim 250 liraya ondan da değilmiş, i parça iadesi de almıyorlar arabada ki sorunu bulamadılar üstüne ne yapacağım bilmiyorum :S
Kısa şase idealimdeki araba ama böyle olursafatih81_81' Alıntı:hakan abi avatar degişmiş.nivadan sonra defender hedefliyosun galiba?
benim idealimdeki araçda defender ama wagon kasalar.içi geniş fazla kişi alıyor görünüşüde güzel.tek sıkıntı büyük oldugundan arazide sıkıntılar oluyor sanırım.askeriyede yarbay postasıydım.hergün üzerindeydik aracın.arada araziye çıkıyorduk o zaman deymeyin keyfime.biraz resmii oluyodu ama olsunhakan5408' Alıntı:Kısa şase idealimdeki araba ama böyle olursa
Evet onlarda güzel fakat resmi incelersen süper araçfatih81_81' Alıntı:benim idealimdeki araçda defender ama wagon kasalar.içi geniş fazla kişi alıyor görünüşüde güzel.tek sıkıntı büyük oldugundan arazide sıkıntılar oluyor sanırım.askeriyede yarbay postasıydım.hergün üzerindeydik aracın.arada araziye çıkıyorduk o zaman deymeyin keyfime.biraz resmii oluyodu ama olsun
Kardeşim şimdilik bir değişiklik yok programda son güne kadar bekliyecez hava muğalefetini buna göre hareket edicez alternatif çok önemli olan hep bir araya gelmekfatih81_81' Alıntı:evet güzel araç abi.bu arada sogucakla ilgili bilgin varmı?yol durumu nasıldır tahminin?bu sabah -6 dereceydi hava sıcaklıgı ben işe giderken.gece çok ayaz oluyor kar beton gibi olmuştur.merkezden kaç km abi orası?
Kardeşim bu güne kadar kilometreye hiç dikkat etmedim ne desem yalan olur sapancadan 8 ila 10 km olması lazımfatih81_81' Alıntı:gelecek olan arkadaşlarım soruyor.sakarya merkezden sogucak kaç km dir?