Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,245

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Heralde ben gelemiycem...Araba olmadı krank okuyucu sensör getirttim 250 liraya ondan da değilmiş, i parça iadesi de almıyorlar arabada ki sorunu bulamadılar üstüne ne yapacağım bilmiyorum :S

dundaralp' Alıntı:
Heralde ben gelemiycem...Araba olmadı krank okuyucu sensör getirttim 250 liraya ondan da değilmiş, i parça iadesi de almıyorlar arabada ki sorunu bulamadılar üstüne ne yapacağım bilmiyorum :S
Selam dündar başka bir ustaya baktırsan

hakan5408' Alıntı:
Kısa şase idealimdeki araba ama böyle olursa
benim idealimdeki araçda defender ama wagon kasalar.içi geniş fazla kişi alıyor görünüşüde güzel.tek sıkıntı büyük oldugundan arazide sıkıntılar oluyor sanırım.askeriyede yarbay postasıydım.hergün üzerindeydik aracın.arada araziye çıkıyorduk o zaman deymeyin keyfime.biraz resmii oluyodu ama olsun :D :D

fatih81_81' Alıntı:
benim idealimdeki araçda defender ama wagon kasalar.içi geniş fazla kişi alıyor görünüşüde güzel.tek sıkıntı büyük oldugundan arazide sıkıntılar oluyor sanırım.askeriyede yarbay postasıydım.hergün üzerindeydik aracın.arada araziye çıkıyorduk o zaman deymeyin keyfime.biraz resmii oluyodu ama olsun :D :D
Evet onlarda güzel fakat resmi incelersen süper araç

evet güzel araç abi.bu arada sogucakla ilgili bilgin varmı?yol durumu nasıldır tahminin?bu sabah -6 dereceydi hava sıcaklıgı ben işe giderken.gece çok ayaz oluyor kar beton gibi olmuştur.merkezden kaç km abi orası?

fatih81_81' Alıntı:
evet güzel araç abi.bu arada sogucakla ilgili bilgin varmı?yol durumu nasıldır tahminin?bu sabah -6 dereceydi hava sıcaklıgı ben işe giderken.gece çok ayaz oluyor kar beton gibi olmuştur.merkezden kaç km abi orası?
Kardeşim şimdilik bir değişiklik yok programda son güne kadar bekliyecez hava muğalefetini buna göre hareket edicez alternatif çok önemli olan hep bir araya gelmek

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR