Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,290
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ya ne sansızım ben :'( arabada 1 sene once chek engıne ışığı yanıyordu elektronık spreyle temızleyıp eğeleyıp butun soketlerı fırcalyıp takmış ve bu zamana kadar bir sorun taşamamıştım ama yarın araç muayneye gırsınde sakarya gezisinde rahat raht dolaşıyım diye arabayı yıkatıp sadece dış altındakı yağ sızdırmalarına da laf ediyorlar diye altını lifte kaldırıp yıkatmamla sorun başladı yine chek engine ::smiley: :'( :'( bu engini bir tenhada kıstırsam nener yapıcam ama çekemiyoz engine çunku araç o lanet ışık yanıp sonerken ne yapsan nafıle çalışmıyor. ??? ve arada denk gelırse çalısıyor. peki neden ben pazar gunu gezıye gıtmeyım dıyemı yoksa araç muayneden geçmesin diyemı deli olucam. :-\
ama kar kış soguk demeden yine butun işlemleri geçen sene yapıp o arabayı 1 defalına kontak kapatmadan surmek zorunda olsam bıle o geziye gelicem allah izin verirse :smiley:
ve şimdi yağan 3 gunluk karda hergün dolaşan dağ tepe kar su ve yarıya yakın yerine kadar kara gomulen benim bewild ime ne oldu nazarmı değdi :'( bu beni cok üzdü bugün tam muayneye girecekken tam gaziye gelecekkken ama şunu söylim.
1. hakan kardeşim ben senin gezine gelmek için herşeyi yapıcam
2. serkan abi gulen adamlara ne oldu geziye saat 24vü geçti :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: gün kaldı son gulen biz olucaz ihşallah.
3. ve yanılmıyorum dimi ::smiley: ???

Etiketler

ya tek kaldım kendi kendime mesaj yazıyorum bu gece konuralpte yok fatih 8181 de yok galıba muhabbet edeyim. :'( :'( neyse ben de yatkta olayım artık .

Herkese günaydın Hayırlı işler hayırlı sabahlar bereketli günler..

Merak etme Hahancım gezi planı aynen devam,hele bir araya gelelim.Orası olmaz başka yer olur yer mi yok bize Cennet'te yaşadığımızı unutma...

Etkinliğimize: ;D ;D ;D ;D gülen değil kahkaha atan adam kaldı....

Enson kahkahayı biz atacağız...

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın Hayırlı işler hayırlı sabahlar bereketli günler..

Merak etme Hahancım gezi planı aynen devam,hele bir araya gelelim.Orası olmaz başka yer olur yer mi yok bize Cennet'te yaşadığımızı unutma...

Etkinliğimize: ;D ;D ;D ;D gülen değil kahkaha atan adam kaldı....

Enson kahkahayı biz atacağız...

günaydın ve hayırlı işler serkan aynen katılıyorum. inşallah pazar günü bizim için güzel bir gün olacak

Akşam Şemsi Abini ordaydım.Şener ve Murat da Murat ta vardı.Sonradan Rescureteam Murat ta geldi tanışmış oldum.Sohbet muhabbet güzeldi.Bu arada araba 5 cm yükseldi.Bu gün bi balans işleri var bir ara Şemsi abinin yanına gideceğim halledeceğiz...

Dün akşam üzeri Salih abiyle Hakan yanıma uğradılar çay içtik sohbet ettik .Kendilerine teşekkür ediyorum saydılar ziyarette bulundular..

serkan şen' Alıntı:
Dün akşam üzeri Salih abiyle Hakan yanıma uğradılar çay içtik sohbet ettik .Kemdilerine teşekkür ediyorum saydılar ziyarette bulundular..

bende kendilerinden özürdiliyorum. acil sapanca adliyesine gitmem gerekti. benimde yanıma gelmişler ama ben yoktum. af etsinler beni ben yerimdeyim dedim ama iş işte.

sinan54' Alıntı:
bende kendilerinden özürdiliyorum. acil sapanca adliyesine gitmem gerekti. benimde yanıma gelmişler ama ben yoktum. af etsinler beni ben yerimdeyim dedim ama iş işte.

herkese selamlar; dün izmirden gelen salih bey'i ve hakan beyi tanımadığım için kalmalarında fazla ısrarcı olamadım.inşallah tanıştığımızda daha farklı olacaktır.

arkadaşlar bu arada hafta sonu sülüklügöl faaliyetne katıldım.çok keyifli bir etaptı sizlerle aylaşmak istedim.

DSC00996.jpg

Sülüklügöl Faaliyeti 24.01.2010 SDT 196.

DSC01006.jpg

DSC01064.jpg

DSC01078.jpg

tabi erkan beni satın ondan sonrada sülüklü göl yapın heee ??? ??? ama neyse bu seferlik afedildin ;) ;) ;D

sinancım yürümek seni bozar biliyorum .4x4 'ten gayrısı sana gelmez. o nedenle haber vermedim.madem öyle birdahaki tırmanışa senide alırım.

Soğucak'a çıkamazsak Sülüklü göl olsun diye düşünceler var.

Oda olmazsa en son Poyrazlar gölü yaparız,mangalı yakarız keyfimize bakarız... ;D ;D ;D

serkan şen' Alıntı:
Erkan Eline sağlık Fotolar çok güzel.

Bizim araçlar çıkabilirmi? oraya ne dersin?

çok rahat çıkar istanbuldan 2 tane lada kamplı gelmişlerdi ; birde aile vardı subaru ile gelmişler.oda biz şaşırttı adam asfalt lastiği ile çıkmış.

serkan şen' Alıntı:
Soğucak'a çıkamazsak Sülüklü göl olsun diye düşünceler var.

Oda olmazsa en son Poyrazlar gölü yaparız,mangalı yakarız keyfimize bakarız... ;D ;D ;D

serkan sen rahat ol hayırlısı ile bu işi hallederiz. unutna senin sloganın bir cennette yaşıyoruz. buraları tam bir offroad cenneti. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri