Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,316

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

konuralp_niva' Alıntı:
sen ne yapıyosun abi araba bulmuşsun galiba abi karar verebildin mi abi
araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelim :D

fatih81_81' Alıntı:
araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelim :D

acele etme abi bu gezide bak arabalara performanslarını değerlendir hem kafanda sonra karar verirsin nasıl bi 4x4 alacağına

bende öyle düşündüm nasıl olsa araba pazarı gibi olacak ;D :D ;D :D çeşit çeşit.neyse bana müsade sabah 5:30 da koguş kalk var işe gidecem erkenden.herkeze iyi geceler.görüşmek üzere

tum sakarya haberiniz olsun federal gurugarıa mt lastik arıyorum 1 adet istetme için sıfır veya temiz 2. el yardımcı olursanız sevinirim. ;) ;D
lastik resimdeki gibidir.zaten coğunuz bilir. ;)[attachment=2]

PICT0010.jpg

PICT0011.jpg

senerozkay' Alıntı:
federal lastikleri öztürk lastik ahmet öztürkten temin edebilirsiniz.tel: 275 80 88
acaba 235 75 15 varmı birde tek olarak satılıyormu bır bılgnız varmı tek satılma konusunda.

Herkese günaydın.Hayırlı işler:

Bu sabah 07:20 Hendek Merkez:-8
07:30 Ormanköy:-9
07:40 Bekirpaşa Sapağı:-5
07:50 Adapazarı Erenler:-4
07:55 Adapazarı Yorgalar:-4

Bu ne ya böyle soğuk mu olur? ;)

serkan şen' Alıntı:
Herkese günaydın.Hayırlı işler:

Bu sabah 07:20 Hendek Merkez:-8
07:30 Ornaköy:-9
07:40 Bekirpaşa Sapağı:-5
07:50 Adapazarı Erenler:-4
07:55 Adapazarı Yorgalar:-4

Bu ne ya böyle soğuk mu olur? ;)

soğuk olur be serkan biz yanıyoz ??? kardeş kömürün anası ağlattım, babamlarda doğal gazın birde soğukmu diye soruyorsun :'( :'(

bu arada herkese günaydın hayurlı işler ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR