konuralp_niva
Kamp III
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
nasılsın abi
Baran 54' Alıntı:iyi akşamlar hızlı genç
nasılsın abi
Baran 54' Alıntı:iyi akşamlar hızlı genç
fatih81_81' Alıntı:sür bakalım aman dikkat et bu arada av ne oldu? varmı bişeyler?
sağol konur ne yapalım pazartesi sendromu iyi dielim iyi olsun ama allaha şukur.konuralp_niva' Alıntı:nasılsın abi
araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelimkonuralp_niva' Alıntı:sen ne yapıyosun abi araba bulmuşsun galiba abi karar verebildin mi abi
fatih81_81' Alıntı:araba buldum eniştemin arabası geldi aklıma dün akşam sıkı bi pazarlık yaptım 7,5 diyo oda benim bütçeyi aşıyo gibi görünüyor.şimdilik acele yok.hızlı karar veripde sonra dara düşmeyelim
iyi geceler abifatih81_81' Alıntı:bende öyle düşündüm nasıl olsa araba pazarı gibi olacak ;D ;D çeşit çeşit.neyse bana müsade sabah 5:30 da koguş kalk var işe gidecem erkenden.herkeze iyi geceler.görüşmek üzere
acaba 235 75 15 varmı birde tek olarak satılıyormu bır bılgnız varmı tek satılma konusunda.senerozkay' Alıntı:federal lastikleri öztürk lastik ahmet öztürkten temin edebilirsiniz.tel: 275 80 88
serkan şen' Alıntı:Herkese günaydın.Hayırlı işler:
Bu sabah 07:20 Hendek Merkez:-8
07:30 Ornaköy:-9
07:40 Bekirpaşa Sapağı:-5
07:50 Adapazarı Erenler:-4
07:55 Adapazarı Yorgalar:-4
Bu ne ya böyle soğuk mu olur?
tango' Alıntı:SAKARYA GÜNAYDIN.Hayırlı mesailer