Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,295

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Doğru söylüyorsun aslında burada alternatif çok o gün bile karar verebiliriz nereye gideceğimize maksat beraber olmak değil mi...

Varsın yaylalar kapansız göle gideriz,olmadı denize gideriz hiç olmadı köylere gideriz köy yollarını açmaya :D :D :D
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:Benim için önemli olan tüm arkadaşlar eğlensin önemliolan hep berber olmak diğer arkadaşlarrın düşüncesivarsa lütfen bildirsinler

merhabalar adım murat BALCI serkan bey sizle daha önce tanışmışdım :smiley: doğa ve arazi araçlarını çok seviyorum.vakit buldukça hafta sonları sizler gibi doğa tutkunu olan arkadaşlarla gezinti yapmayı çok seviyorum :smiley:

hakan abi yanına geldigimde bahsetmiştim ya araç alsammı diye.dün enişteyi aradım almancı.11 ay yatıyo araba garajda. sat bana dedim.7,5 dan aşagıya indiremedim .adam nuh dedi peygamber demedi :D . 93 model suziki samury.bakımlı lastikler falan yeniymiş.ama kar lastigi degildir.bide yeni boyatmış.lpg de yeniymiş işliymiş. ne dersiniz? fiyat ve samury lar hakkında bilgininz varmı?

cehchen' Alıntı:
merhabalar adım murat BALCI serkan bey sizle daha önce tanışmışdım :smiley: doğa ve arazi araçlarını çok seviyorum.vakit buldukça hafta sonları sizler gibi doğa tutkunu olan arkadaşlarla gezinti yapmayı çok seviyorum :smiley:

Muratcım hoş geldin.Neyaptın hafta sonu çok kar vardı..

hoşbulduk teşekkür ederim arkadşaım .hafta sonu 5 araç kar tepe yaptık epey zorlandık ama keyifliydi gerçekten dediğin gibi epey kar var kartepe taraflarında da...

cehchen' Alıntı:
hoşbulduk teşekkür ederim arkadşaım .hafta sonu 5 araç kar tepe yaptık epey zorlandık ama keyifliydi gerçekten dediğin gibi epey kar var kartepe taraflarında da...

Cumartesi bende Çamdağı ,Uludere baraj yaptım ama pazar çok fenaydı,Çamdağında ilerleyemedik 5 km sonra arabalar karı delemez oldu,birde yol ortasında yaktık mangalı baktık keyfimize...

murat hoşgeldin.ismin bana yabancı gelmiyor sanki ??? nerde çalışıyorsunuz acaba? yoksa güvenlerle kartepeye gidenlerdenmisiniz? anlattı bugün q7 kaza yapmış yolda.aynısınıda forumda okumuştum

eski garajlarda orman ürünleri işiyle uğraşıyorum.evet bu hafta hep beraber çıkdık yollar çok kötüydü ama 4 çeker farkı orda da anlaşıldı çok şükür zincir takmak gibi bir zorluk yaşamadık

serkan bey dediğiniz gibi çamdağ taraflarıda hakikaten çok güzel kar yapıyor geçen sene biz denedik gölyaylaya çıkmayı ama yarıya kadar bile gelemedik amakeyifli gerçekten :smiley:))

cehchen' Alıntı:
serkan bey dediğiniz gibi çamdağ taraflarıda hakikaten çok güzel kar yapıyor geçen sene biz denedik gölyaylaya çıkmayı ama yarıya kadar bile gelemedik amakeyifli gerçekten :smiley:))

Şubat ayı sonunda da bu taraflara bir gezi düşünüyoruz ,Cennet Sakaryam heryeri ayrı güzel ...

çok harika olur gerçekten ..napdın bu arada arabanın yükseltme işini başlatabildinmi

Hele kafamda bir güzerhag var baharda kamplı olacak,yaklaşık 300-350 km lik bir parkur.

Hendek Yeniyayla,Diridirim,Kındıra,Turnalı,Çiğdem,Dikmen,Düzce Kardüz,Güzeldere Şelalesi,Pürenli Yaylası Dokurcun inişi Sülüklü göl,Akyacı Acelle ve Sultanpınarı yaylası,Bolu Göynük yaylalarından geçiş Taraklı Karagöl,Geyve Pamukova Ercovave İnönü yaylaları İzmit Yuvacık,Kartepe, Kuzu Yaylası Spanca Soğucak Yaylası son.Tam güzergahları çalışmadım daha ama olursa süper olur...

cehchen' Alıntı:
çok harika olur gerçekten ..napdın bu arada arabanın yükseltme işini başlatabildinmi

Yarın Şemsi abiye bırakıyorum arabayı.Tabi yarın Adapazarına gelebilirsem ...Hala kar yağıyor.Gelince temizledim garajın önü yine dolmuş :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,534
Kaydolan Son Üyemiz
1997 ZJ

SON KONULAR

Geri