fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
karar vermek için erken gibi geliyo bana
karar vermek için erken gibi geliyo bana
Benim için önemli olan tüm arkadaşlar eğlensin önemliolan hep berber olmak diğer arkadaşlarrın düşüncesivarsa lütfen bildirsinlerserkan şen' Alıntı:Doğru söylüyorsun aslında burada alternatif çok o gün bile karar verebiliriz nereye gideceğimize maksat beraber olmak değil mi...
Varsın yaylalar kapansız göle gideriz,olmadı denize gideriz hiç olmadı köylere gideriz köy yollarını açmaya
serkan şen' Alıntı:hiç olmadı köylere gideriz köy yollarını açmaya
cehchen' Alıntı:merhabalar adım murat BALCI serkan bey sizle daha önce tanışmışdım doğa ve arazi araçlarını çok seviyorum.vakit buldukça hafta sonları sizler gibi doğa tutkunu olan arkadaşlarla gezinti yapmayı çok seviyorum
cehchen' Alıntı:hoşbulduk teşekkür ederim arkadşaım .hafta sonu 5 araç kar tepe yaptık epey zorlandık ama keyifliydi gerçekten dediğin gibi epey kar var kartepe taraflarında da...
cehchen' Alıntı:serkan bey dediğiniz gibi çamdağ taraflarıda hakikaten çok güzel kar yapıyor geçen sene biz denedik gölyaylaya çıkmayı ama yarıya kadar bile gelemedik amakeyifli gerçekten ))
cehchen' Alıntı:çok harika olur gerçekten ..napdın bu arada arabanın yükseltme işini başlatabildinmi