Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,262

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

büyük bir ihtimalle olabilir, bu hafta çıkmaya uğraşan standart araçlar hüsran yaşamış. ayrıntuılı bilgileri alacam. gerçi soğuklar böyle devam ederse zemin çok zor olacak direk sapakta kalırı gibi geliyor bakalım hayırlısı

sinan abi bence bi değişiklik olması lazım çünkü çıkmak hakkatten çok zor kar dondu taze değil çok fazla kar var araçlar yapılı olsa bile yürümeyecektir diye düşünüyorum murat abiler çıktılar sanırım arıyıp bilgi alabilirsin

arkadaşlar bu gezinin kimseye iziyet olmasını istemeyiz. en kötü ihtamalle hakanın orda toplanacağımız için çay içerken soft offroad yapacak bir yere karar verebilirz. çünkü izmirden salih ağbi geldi.. diğer arkadaşlarda gelecek inşallah güzel bir pazar günü geçirip evlerimize mutlu mesud dağılırız. saygılar
Sinan Aycan

arkadaşlar 14.10.2010 tarihinde soğucak-kartepe gezimiz olmuştu adresi.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47566.0

Arkadaşlar ;durum vahim hava acayip 92 den beri Hendek Adapazarı gider gelirim bu akşam ki kadar tırstığımı hatırlamıyorum.Altımda 4x4 olsa ne yazar,yol kayboldu,arabalar sağa sola savruluyor slalom yaparak geçtim yanlarından,tabi tırlar kamyonlar öcü gibi geçiyorlar yanından ....

serkan şen' Alıntı:
Arkadaşlar ;durum vahim hava acayip 92 den beri Hendek Adapazarı gider gelirim bu akşam ki kadar tırstığımı hatırlamıyorum.Altımda 4x4 olsa ne yazar,yol kayboldu,arabalar sağa sola savruluyor slalom yaparak geçtim yanlarından,tabi tırlar kamyonlar öcü gibi geçiyorlar yanından ....
serkan abi b planı varmı gezi için?

serkan şen' Alıntı:
Hakan kar fena nasıl yapsak hafta sonu ertelesek mi, yeni bir yermi belirlesek ne dersiniz...?
Abi biraz daha bekliyelim tabiiki alternatif var farklı bir güzegah belirleriz olmassa
katılım Çok güzel tabiiki mantıklı hareket etmek lazım​

hakan5408' Alıntı:
Abi biraz daha bekliyelim tabiiki alternatif var farklı bir güzegah belirleriz olmassa

Doğru söylüyorsun aslında burada alternatif çok o gün bile karar verebiliriz nereye gideceğimize maksat beraber olmak değil mi...

Varsın yaylalar kapansız göle gideriz,olmadı denize gideriz hiç olmadı köylere gideriz köy yollarını açmaya :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR