Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 683,245
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
aleyküm selam.hoşgeldiniz ;)
fatih hoş bulduk araç resimde diri o paraya gore herhalde şaft ta ses var demişler şaftın sökülme nedeni ne olabilir acaba telefondan arayıp konuştunmu hiç

Etiketler

telden aramadım abi.sadece msjlaştık.ciddi bişey olabilirmi acaba? ses olayı?çok masraf gerektiren bi durummudur?

fatih81_81' Alıntı:
telden aramasdım abi.sadece msjlaştık.ciddi bişey olabilirmi acaba? ses olayı?çok masraf gerektiren bi durummudur?
difransiyelle alakalıdır ses olayı bence ama fiat iyi yanlız araştırmak lazım çıkma parçalarını kolaylıkla bula bılıırsın son iğtimal difransiyel bile olsa fszla masraflı değildir .
ama aracı tel acıp satışı ile alakalı sorun varmı muayne durumu nasıl ve arazi şanzıman olayı

almirsen' Alıntı:
herkese merhaba tekrar..buluşma yeriyle alakalı bi gelişme var mı acaba?
merhaba şu ana kadar yok ama serkan veya hakan arkdaşlar bu olaya bir el atar bence.kesin soğucaksa merkeze gitmeye gerek yok gercekten isttanbul tarafından gelecekler için.

almırsen sen cj cisin şu araç hakında fikrini yazarmısın
fatih81_81' Alıntı:
selam herkeze..... nasılsınız???

sahibindende bir ilan gördüm.4850 tl veriyolar diyor sahibi ilan bu.yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/p_tesi_6500-16WQQaXQQ20619563WQQpXQQdisplayitem

big_20619563b8e.jpg

ilan sahibinin son yazdıgı mesaj

olmaz 4850 veren var
istersen söförle göndereyim
istersen gel
araca bin git
satısı mustafakemalpaşada
istersen orda buluşun satışı al
bana takasla geldi arac ben aracı kullanmadım
ama düzgünmüş fiyatına göre
4x4 çalışıyormuş bursa ya gidip geldi elemanlar şart ses yapıyormuş çıkarmışlar
arabada duruyor
bu fiyata işine gelirse yarın 500 tl kapora yatırman gerekiyor.çünki haftasonu karabükten, milastan ve denizliden gelmek isteyenler var
iyi akşamlar

BEN TABİKİ KAPORA YATIRMAM.

bizim araçlarda şaft yok die biliyorum ama cj 5 lerde var belki bir yorumun olur almirsen

fatih ilanı izmirden diye yazmışlar ama araç 48 plaka rrente car cıkması olabilir yuksek ihtimal rent cıkması araçlarda cok yorgun oluyor simdi farkettim. ::smiley:

Baran 54' Alıntı:
fatih ilanı izmirden diye yazmışlar ama araç 48 plaka rrente car cıkması olabilir yuksek ihtimal rent cıkması araçlarda cok yorgun oluyor simdi farkettim. ::smiley:
benim tahminimde öyle.takasdan aldım dedi.bakmamış durumuna 4 çeker çelışıyormuşfiyatı uygun gibi geldi ama.masraf durumu nedir kapalı bir kutu ???

fatih81_81' Alıntı:
benim tahminimde öyle.takasdan aldım dedi.bakmamış durumuna 4 çeker çelışıyormuşfiyatı uygun gibi geldi ama.masraf durumu nedir kapalı bir kutu ???
katılıyorum sana arac fyatı kdar masraf yapmayalım sonra. iyice araştır derim acele etme

kusura bakmayın 2 arda 1 derede yemek yıyıp geldim bu arada hakan da sitede bakalım ne yazıcak olaylara

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR