Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,398
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

freegraf' Alıntı:
oduncu kardeş hangi arac anlayamadım.yoksa konuyu kacırdımmı.Varsa görüntü, görelim.Şimdi aklımıza bilmem ne düşürdün ,hesabı olacak.

Haklısın hocam pardon. 5 kapı vitara ile çıktım. 4 çekerde yeni oldugumuz için farklı geldi. Motosikletçi endurocuyuz orjinalinde.

Etiketler

Sn.oduncu(kusura bakmayın isim olmayınca aklınıza birşey gelmesin.)oduncu hiye sesleniyoruz.Aracınız hayrlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günler ve çamurlar ,dostlar la olsun.Birde fotoğraf yada görüntü olsaydı , daha da keyifli olurdu.(yada var benmi görmedim.aceleye falan getirmiş olmayayım.)Ben.İst.dan Sakarya gurubuna fahri hemşeri rolünde katılıyorum.Bir alıştık öyle gidiyor.Arada sırada oraya da gelip gitmiyor değilim.Adım .mehmet.herkase selam ve iyi muhabetler.

Herkese merhaba....
buradan da arabalarımızın fotoğraflarını bir yüklesek nasıl olur....
İlki bende ;D

Fotoğraf alıntıdır... ;)

53.jpg

Günaydın Sakarya..

Günaydın Karamürsel..

Hayırlı sabahlar..hayırlı işler...Kazancınız bol olsun..gününüz aydın olsun..

Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar....
Güneş sıcak yüzünü göstermeye başladı ,bahar geldi.....
Gününüz bahar gibi olsun ;)

Günaydın Sakaryalılar :smiley:

Geçen pazar Sülüklügöl'e çıkmaya çalıştım, beceremedim. Benden önce 5 tane jip çıktı yukarı dediler, sizlerden birisi mi acaba ?

freegraf' Alıntı:
Sn.oduncu(kusura bakmayın isim olmayınca aklınıza birşey gelmesin.)oduncu hiye sesleniyoruz.Aracınız hayrlı olsun Allah kaza bela vermesin iyi günler ve çamurlar ,dostlar la olsun.Birde fotoğraf yada görüntü olsaydı , daha da keyifli olurdu.(yada var benmi görmedim.aceleye falan getirmiş olmayayım.)Ben.İst.dan Sakarya gurubuna fahri hemşeri rolünde katılıyorum.Bir alıştık öyle gidiyor.Arada sırada oraya da gelip gitmiyor değilim.Adım .mehmet.herkase selam ve iyi muhabetler.

Hocam seninle adaşız ama bu alemdede oduncu bilinsin. Uzun zamandır resim işini bıraktım ama başlıycam yakında yine. Memlekete gelirsen beklerim.

İnşaallah diyelim ve kısmet ise olur,her kese selamlar ve iyi muhabetler.

Günaydın Sakarya ;

Günaydın Güzel yurdum ;

Herkese günaydın hayırlı işler bol kazaçlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR