Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,889

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Haldun Abi ;

hafta sonu etkinlik için Sabiha ,Gökçene gelelim mi ? :D :D :D

durumu kötü olan yavuz abi bu gün operasyone girecek son aldığım bilgiye göre inşallah hayırlısıyla iyileşir...

Elimizde bu durumda ,Dua gelir. onu da esirgemiyelim.Şahsına ve ihtiyacı olan yeryüzündeki herkese.

Günaydın Sakarya,

Günaydın Karamürsel..

Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı işler bol kazançlar..

Mis gibi kar yagıyor....sizler kadar olmasada ana yoldan 100 metre yukarılarda kar var..yollar açık.."Tuz döktüm yollarına " mevzuu bizde yok yane... :D

sinan bey tam senlik bir resim.kurtarıcı suzi ;)

DSCF6998.jpg

son_kral_54' Alıntı:
sinan bey tam senlik bir resim.kurtarıcı suzi ;)

merhaba hamdi abi

abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok :smiley:

dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di.

sinanuzun54' Alıntı:
merhaba hamdi abi

abi böyle bir şenlik yapıyorsunuz benim neden haberim yok :smiley:

dün akşam öyle bir sitres atmaya çıktım dağlara muhteşem bir kar var ve çamurda muhteşem di.
300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm ;)
sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak...

son_kral_54' Alıntı:
300 km uzaklık biraz fazla olur diye düşündüm ;)
sende boş durmamışsında tek çıkmamaya bak...

hamdi abi ne değişirki tek veya grupla, sonuçta araç donanımlı bir sıkıntımız olmaz. olsada farketmez enfazla vinçleriz abi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.