son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
günaydın,hayırlı işler..
günaydın,hayırlı işler..
hakan5408' Alıntı:Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz sticker (etiket) Araçlarımız için hazırlattım yarın elime geçecek
3 adet takım halinde isteyen arkadaşlara verebilirim irt. tel. 0537 876 06 63 arayabilirsiniz.
İsmail abi sorma ne desen haklısın aklımızdasın seni unuturmuyuz...mdr' Alıntı:Kimseden ses çıkmıyor diyene bak sen.........................
asıl ben taaa..buaralardan haber bekliyorum...ben cevap alamıyorum..Geçen hafta Sinan (küçük sinan) sordu kimseden ses çıkmadı..
Zekiyi aradım olmaz..her yerde tipi kar yagdı dedi..senden ses yok.Serkan bey malum..Bircan kaybettik yok..Dayı yok..EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
NOLİCEK BU MEMLEKETİN HALİ...
Yaşıyo abi bugün bana uğruyacakmdr' Alıntı:Bircandan ne haber..ses seda yok..
banada,banada,bide fiat olarak bilsekde yedeğede bir takım alabilirim.mdr' Alıntı:bANA AYIR....
Yeterli miktarda var abi verebilirimson_kral_54' Alıntı:banada,banada,bide fiat olarak bilsekde yedeğede bir takım alabilirim.
İsmail abi kızacan bana ama bir program yapmadık sapanca tarafı pazar günü biliyosun çamuru görünce dayanamıyoruz malummmdr' Alıntı:Offfff..off..bu ne zaman nerede çekildi..söyle bana..... ??? ??? ???