Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,981
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

hakan5408' Alıntı:
Şimdilik bir programım yok bana uyar genede söz vermeğim haberleşiriz..

eyvallah serkan abi. ama benim makina bu yolları kaldıryor. sıkıntımız olmuyor yani. ama yinede tavsiyen için teşekkürler..

Etiketler

sinanuzun54' Alıntı:
yani bu hafta sonu yokmu bir program arkadaşlar.
ne yapalım artık yine tek takılmaya devam :smiley:

adaşım zevkle sana katılırdım ama daha aracımı çıkartamadım inşallah başka zaman ama kentparka adasuya yeni adıyla SASKİYE beklerim çay içmeye muhabbet ederiz.

sinan54' Alıntı:
adaşım zevkle sana katılırdım ama daha aracımı çıkartamadım inşallah başka zaman ama kentparka adasuya yeni adıyla SASKİYE beklerim çay içmeye muhabbet ederiz.

eyvallah sinan abi, davetin için teşekkür ederim. Ben hemen hemen her akşam oradayım. ama hiç off road aracı görmek nasip olmadı. neyse abicim o zaman en kısa zamanda sen ve diğer of road ta gönül vermiş arkadaşlarla bir araya geliriz ve hoş sohbetlere yelken acarız.

Bu arada hatırlatmak isterim ki sakaryada of road gönül vermiş arkadaşlar, Sakarya da bir kulubümüzün olması (faal değil bana göre) ve bu kulüp yöneticilerinin yeterince verimli çalışmaması sayesinde sakarya da ofroad yağan arkadaşlarımızın birlik içinde olmaması beni gerçekten üzüyor. sayın yöneticilerin ofroad yapan arkadaşları bir araya getirerek birlik içinde olmasını temenni ederim.saygılar..

sinanuzun54' Alıntı:
eyvallah sinan abi, davetin için teşekkür ederim. Ben hemen hemen her akşam oradayım. ama hiç off road aracı görmek nasip olmadı. neyse abicim o zaman en kısa zamanda sen ve diğer of road ta gönül vermiş arkadaşlarla bir araya geliriz ve hoş sohbetlere yelken acarız.

Bu arada hatırlatmak isterim ki sakaryada of road gönül vermiş arkadaşlar, Sakarya da bir kulubümüzün olması (faal değil bana göre) ve bu kulüp yöneticilerinin yeterince verimli çalışmaması sayesinde sakarya da ofroad yağan arkadaşlarımızın birlik içinde olmaması beni gerçekten üzüyor. sayın yöneticilerin ofroad yapan arkadaşları bir araya getirerek birlik içinde olmasını temenni ederim.saygılar..

adaşım kulüp yeni bir oluşuma gidiyor bu zamana kadar hep yarışlara önem verdiler ama bundan sonra gezilere ve başka organizasyonlara da yer verecekler şu yeni takvimin hazırlıkları var zannediyorum gerekli açıklamaları yapacakladır bende iletecem zaten bu konuda çok istek ve baskı var buna dikkat edecekledir..

inşallah sinan abi, dediğin gibi olur türkiye de sayılı kulüpler arasında yer alırız bu konuda.

Gezenbilir Sakarya burada.....
İnşallah klup de yeni yapılanmasını tamamladığında bütün sıkıntılar hallolmuş olacak.
Ben de Kent Parktayım bu arada İmar ve Şehircilk Dairesi Başkanlığında Harita ve Emlak İstimlak Serkan dediğinde odamı gösterirler....

Aslında as olan arkadaşlık ve dostluklar....
Bir araya gelebilmek için başka şeylere de fazla gerek yok....
Bir kaç dost ziyareti çay kahve davetleri kendiliğinden gelişiyor herşey....
Hakanla Sinan Abi ile İsmai Abi ile hep böyle başladı arkadaşlıklarımız dostluklarımız.
Sevgi ve Saygı da olduktan sonra hepsi kendiliğinden oluşuyor.... ;)

Çay var çay..... ;D

Adaşım Sakarya yani SOSDER sevilen ve başarılı bir kulüptür ama dediğin gibi diğer konularda ki eksiklerde düzelecek dediğim gibi biz bir araya geldiğimizde konuşur ve gerekli yerlere sıkıntıları iletiriz.

Arkadaşlara katılıyorum.

her şeyin başlangıcı arkadaşlık..dostluk.

Gezenbilir sakarya grubu topiklere bakarsan faal bir grup..mutlaka daha da genişleyip büyüyecek.
Belki haberiniz olmayabilir .. 2. Geleneksel Sakarya Off Road Etkinliği (30 Ocak 2011) düzenlendi.Bu bölgemizin bir buluşması idi.Bu ve bunun gibi gezler bizleri kaynaştıran dostlukları
pekiştiren şeylerdir.Her zaman bekleriz.

Ben taaaaaaa Yalovalardan geliyorum etkinliklere... ;D

eyvallah sinan abi, dediğin gibi olur inşallah. yeni bir yapılanma sonucunda gerekli eksiklikler giderilirse sakaryada ki arkadaşlar hep birlikte hareket edersek bence türkiye de sakarya of road kulubünün üstüne kulüp olmaz.

ben bile sakarya da kendime bir sosder den yetkiliye ulaşamadım. çok uğraştım ama olmadı. sonunda izmit off road üye oldum, şu anda.

sayın abilerim benim makina da bu

DSC06798.jpg

ah be adaşım bana uğraşsaydın tamamdı ama neyse sen müsait olduğun zaman gel ben seni offroad'a gönül vermiş en eskilerle ve kulübü kuran dostlarla tanıştırayım benim tel: 0 532 430 57 48

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
Dmcgaraj

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR