Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,663

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Sinan kardeşim..sanırım 95-98 model 3.6 pajero degil mi..?

güzel ve diri duruyor..inşallah arka kilitlerde vardır..

güle güle kullan...eger daha fazla fotografı paylaşırsan seni ve aracını yüzyüze gelinceye kadar tanımış oluruz..

sana şöyle birşey daha söyleyim bu sitede çok ağbimizle tanıştık ve hepsinin dostluğu harika

Haldun ağbi - istanbul
İsmail ağbi - yalova,karamürsel ve şimdide künyesine sakarya eklendi
Salih ağbi - İzmir
Hamdi Tekmen- Ankara ayrıca kendi sakaryalıdır ve sayesinde Ankara muhabbet topğinden doluca dostlar
kısaca saymakla bitmez benim aklıma şuan gelenler

Sinan abi ne kadar güzel bir şey ama tek eksiğimiz kulübnümüzün faal çalışmaması. dediğiniz gibi yeni bir yapılanmaya gidiliyor en kısa zamanda bunları aşacağımıza inanıyorum.

Bu Sakarya gurubu N.Fazılın Şİİr i ile bağımlılık yaptı.Sonrada muhabet bana yakın geldi neredeyse 8.9 ay oldu selam kelam .Arada sırada adaya akraba ziyaretleri ve daha çok taraklı tarfına uğramalar vs derken bir türlü kısmet olmadı yüzyüze sohbet .bakalım oda olur inşaallah.Selamlar ve hayrlı günler.

freegraf' Alıntı:
Bu Sakarya gurubu N.Fazılın Şİİr i ile bağımlılık yaptı.Sonrada muhabet bana yakın geldi neredeyse 8.9 ay oldu selam kelam .Arada sırada adaya akraba ziyaretleri ve daha çok taraklı tarfına uğramalar vs derken bir türlü kısmet olmadı yüzyüze sohbet .bakalım oda olur inşaallah.Selamlar ve hayrlı günler.

Sayın Abicim bekliyoruz gel... ;)

adaşım sana bir itirafta da bulunayım aslında kulüpten daha kusurlu olan ben ve benim gibi sosderin kurulmasında emeği geçen insaların kulübü biraz yanlız bırakmasındadda kaynaklanıyordu. aslında geleneksel gezilerimize ve erciova şenlikleinde kulüp bnir şeyler yatı ama bizler sizlere tam anlamıyla duyuramadık işlerin yoğunluğunu bahne ettik dediğin gibi artık güzel şeyler olacak gerekirse senin gibi istekli bu işi gönül vermiş arkadaşla ile kaynaşacak dediğim gibi adaşım muhabbet etme fırsatı bulduğumuzda konuşuruz. seni tanıdığıma sevindim..

;)

skry.gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR