Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,443
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

hayırlı günler,hayırlı işler.
serkan şen' Alıntı:
Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...

Sıcacık bir akşamdan sonra soğuk bir haftaya merhaba dedik....neden sıcak bir akşam?..

İnönüde yangın vardı ;D ;D ;D

Teşekkürler Fenerbahçe :D :D :D
serkan bey ferrariye ne vaad ettiniz yahu !

Etiketler

:D :D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eyvah ki eyvah.. kavga başlayacak..ben siper alayım hemen.. ::smiley:

ya kardeşim bpş iş kanarya - kartal muhabbeti kral varken arslan yani gerisi boş iş CimBom

yaşasın offroad kardeşliği ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
ya kardeşim bpş iş kanarya - kartal muhabbeti kral varken arslan yani gerisi boş iş CimBom

sinan bey elde kaldı kupa.mecbur size yüklenecez ;D
serkan şen' Alıntı:
o kim abi ben tanımıyorum.Ben bir Alex diye biri var onu tanıyorum... ;D

Adam ayağına her gelen topu gol yapıyor ;D ;D ;D
tabiya rakibi tanımasanızda olur doğruya. hakemleri tanımak daha mantıklı. ;)
cüneyt çakır kırmızı kart çıkarmadan önce sizin kulübeye forma yokmu forma bende oynuyacam demiş :D :D :D

sinan54' Alıntı:
tabiki. futbolcular nasıl yenenide,yenilenide aynı gece diskoda eğleniyorlarsa. bizimde ofroad kardeşliğimiz öyle olmalı.
sonuçta 3 puanı aldılar bize tebrik etmek düşer.tebrikler

Eywallah İsmail bey ve diğer arkadaşlar durum biraz top arlak olmuş.Abi top fotbol ben anlamaz.Neme gerek uzak durayım.birazdan öğle arası falan filan iyi çalıimalar.

Günaydın Arkadaşlar...

Hayırlı sabahlar..bol kazançlar.

rüzgarlı ve soguk bir Şubat günü....

Gidin tabi....çatlatın beni......

Gezinin adıda Serkan'ı çatlatma gezisi olsun :mad:

Şaka şaka..... ;D şimdi tam zamanı kar biraz yumuşamıştır,balçık,çamur ve kar süper olur....

serkan abi söylediğin gibi gerçekten tam kıvamında erimiş kar ve bol çamur. Bence hafta sonu için hazılrlıklara başlayalım. yoksa bu hafta sonuda tek çıkmak zorunda kalacağım.:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR