Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,798

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Böyle bir organizasyon olması için ciddi talep vardı.

Geleneksel hale gelmesini planlanan bu etkinlikte önemli olan doğayı,gezmeyi ve tabiiki offroad'u sevenler ile bir arada olmak.

Takip yazanlar .......öyle takiple olmaz! geleceksiniz hep beraber olacağız ;ona göre...

Dikkat:
Bu etkinlik Doğayı,geziyi,offroadu seven herkese açıktır.Bu gezi dernek,topluluk,grup adına resmi bir organizasyon olmayıp katılan herkes kendinden sorumludur.

serkan şen' Alıntı:
Böyle bir organizasyon olması için ciddi talep vardı.

Geleneksel hale gelmesini planlanan bu etkinlikte önemli olan doğayı,gezmeyi ve tabiiki offroad'u sevenler ile bir arada olmak.

Takip yazanlar .......öyle takiple olmaz! geleceksiniz hep beraber olacağız ;ona göre...

Dikkat:
Bu etkinlik Doğayı,geziyi,offroadu seven herkese açıktır.Bu gezi dernek,topluluk,grup adına resmi bir organizasyon olmayıp katılan herkes kendinden sorumludur.

seninde takipçinim ;D ;D ;D

biraz fadıl takip te gibi oldu.iyi yakipler.Gecenlerde karavan bölümünde araştırma yerine takip teyim yazdım .Aklı evelin biri telefonumu bir şekilde bulup beni aradı.Dostlarla olan sohbetin ortasında tadımı kacırdı.Abuk subuk sorular ve paniklerle neyi takip ediyorsun demezmi Ben yöre ve köyleri araştırıyorum takip ediyorum dememe rağmen kişi kendini takip ediyorum paniğine kapılıp.gerdi beni...Sabaha bırakırmısın modunda bırakıp.Meclistekilerin hatırına saldım ...ortalığa..SERKAN kardeşimizinde başına böyle biri musallat olamaz inşaallah.Arkadaşlar yerimi değil mi yi gectim sizinle paylaşmak istedim.Hoşunuza gitmediyse kusura bakmayın. Kalın selamet ve selam ile.İnşaallah birgün bir mecliste sohbetleişiriz.

freegraf' Alıntı:
biraz fadıl takip te gibi oldu.iyi yakipler.Gecenlerde karavan bölümünde araştırma yerine takip teyim yazdım .Aklı evelin biri telefonumu bir şekilde bulup beni aradı.Dostlarla olan sohbetin ortasında tadımı kacırdı.Abuk subuk sorular ve paniklerle neyi takip ediyorsun demezmi Ben yöre ve köyleri araştırıyorum takip ediyorum dememe rağmen kişi kendini takip ediyorum paniğine kapılıp.gerdi beni...Sabaha bırakırmısın modunda bırakıp.Meclistekilerin hatırına saldım ...ortalığa..SERKAN kardeşimizinde başına böyle biri musallat olamaz inşaallah.Arkadaşlar yerimi değil mi yi gectim sizinle paylaşmak istedim.Hoşunuza gitmediyse kusura bakmayın. Kalın selamet ve selam ile.İnşaallah birgün bir mecliste sohbetleişiriz.

Bekliyoruz bize katılmanızı.....gerçekten ama..

ismail bey inan bende cok niyetleniyorum bir türlü nasip olmuyor. inşaallah diyelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR