offroad_54
off-road bir tutkudur...VAZGEÇİLEMEZ...!!!
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
herkeze sLmlar...hayırlı işler bol kazançlar....
herkeze sLmlar...hayırlı işler bol kazançlar....
BEKLERİZ MUSTAFA ABİ Gelecek olan arkadaşlar listeye kendilerini ekliyor..gelgezelim' Alıntı:selam
bizede yer var mı bu gezide acaba
dundaralp' Alıntı:Günaydın herkese hayırlı işler..
sinan54' Alıntı:günaydın dündar hayırlı işler
serkan şen' Alıntı:Böyle bir organizasyon olması için ciddi talep vardı.
Geleneksel hale gelmesini planlanan bu etkinlikte önemli olan doğayı,gezmeyi ve tabiiki offroad'u sevenler ile bir arada olmak.
Takip yazanlar .......öyle takiple olmaz! geleceksiniz hep beraber olacağız ;ona göre...
Dikkat:
Bu etkinlik Doğayı,geziyi,offroadu seven herkese açıktır.Bu gezi dernek,topluluk,grup adına resmi bir organizasyon olmayıp katılan herkes kendinden sorumludur.
hakan5408' Alıntı:Serkan abi bu yolu takip edersen sultan pınarına çıkar
freegraf' Alıntı:biraz fadıl takip te gibi oldu.iyi yakipler.Gecenlerde karavan bölümünde araştırma yerine takip teyim yazdım .Aklı evelin biri telefonumu bir şekilde bulup beni aradı.Dostlarla olan sohbetin ortasında tadımı kacırdı.Abuk subuk sorular ve paniklerle neyi takip ediyorsun demezmi Ben yöre ve köyleri araştırıyorum takip ediyorum dememe rağmen kişi kendini takip ediyorum paniğine kapılıp.gerdi beni...Sabaha bırakırmısın modunda bırakıp.Meclistekilerin hatırına saldım ...ortalığa..SERKAN kardeşimizinde başına böyle biri musallat olamaz inşaallah.Arkadaşlar yerimi değil mi yi gectim sizinle paylaşmak istedim.Hoşunuza gitmediyse kusura bakmayın. Kalın selamet ve selam ile.İnşaallah birgün bir mecliste sohbetleişiriz.
mdr' Alıntı:Bekliyoruz bize katılmanızı.....gerçekten ama..