Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,818

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın sakarya
hayırlı işler,hayırlı sabahlar
yağmurlu ve kapalı bir pazartesi günü ile yeni haftaya merhaba

serkan şen' Alıntı:
Herkese iyi akşamlar...
Sakarya olarak her türlü etkinliğe destek olmalıyız.
Bu topic hepimizin.Sadece offroad kampçılık gezi değil,yürüyüş,motosiklet,bisiklet,oryantrik ne aklınıza gelirse buradan duyuralım ipaylaşalım ve birbirimize destek olalım.Bu güzel coğrafyanın tadını hep beraber çıkaralım ;)

Katılıyorum, hocam. Bak kaç ay oldu daha kimseyle tanışamadık.
Bu hafta sonu sakarya motosiklet olarak kartepe yapmayı planlıyoruz. Buradan arkadaşlarıda bekleriz.

herkese merhaba...pc başına yeni geçtim.

Sömestir tatilinde bir organizasyon yapsak diyoruz.....
Fikirlerimizi burada paylaşalım......
Yer ve zaman konusunda herkes fikrini söylesin...
Kış şartlarınıda göz önüne alarak fikir beyan edelim.Olgunlaşınca da etkinliğin ilanını yaparız. ;)

Gezenbilir/Sakarya

serkan şen' Alıntı:
herkese merhaba...pc başına yeni geçtim.

Sömestir tatilinde bir organizasyon yapsak diyoruz.....
Fikirlerimizi burada paylaşalım......
Yer ve zaman konusunda herkes fikrini söylesin...
Kış şartlarınıda göz önüne alarak fikir beyan edelim.Olgunlaşınca da etkinliğin ilanını yaparız. ;)

Gezenbilir/Sakarya
Bence sultan pınarı derim aradığımız herşey bu güzergahta mevcut yol durumu hakkında (dundaralp) Dündar kardeşimden bilgi ala biliriz..

Yol durumuyla ilgili bir fotograf attım :=) Benim araç ile bi kaç yerde kara saplandım alçak olduğundan önemde giden standart L200 beni bi kaç kere çekmek zorunda kaldı. Son güne kadar yol durumu hakkında bilgi verebilirim..Sultanpınar bana da uygun..

IMG_0284.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR