Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 688,307

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Hakan yarın sen deyim.Müsayit olursan Dik rota da bir bakı ver...iç aydınlatma lambası bitmiş değişecek, bir de Abs Işığı yanıyor,Sağ fren okuyucu arızası var onuda halledeceğiz.
Nasıl ama? Ha bir de balans ayarıda yapalım ;D ;D ;D
Bir selam verdin bak bin ah geldi peş peşe....
Eeeeeeeeee kolay değil öyle UZMAN4X4 olmak ;)

serkan şen' Alıntı:
Hakan yarın sen deyim.Müsayit olursan Dik rota da bir bakı ver...iç aydınlatma lambası bitmiş değişecek, bir de Abs Işığı yanıyor,Sağ fren okuyucu arızası var onuda halledeceğiz.
Nasıl ama? Ha bir de balans ayarıda yapalım ;D ;D ;D
Bir selam verdin bak bin ah geldi peş peşe....
Eeeeeeeeee kolay değil öyle UZMAN4X4 olmak ;)
Hallederiz abi birde amortisörler boyanacaktı sanırım sen aracı getirmen yeterli birde liste hazırla gerisini bana bırak..

İyi akşamlar Serkan bey,

ne güzel olmuş S harfi ööle...ben de isterim nasıl yaptıgını bilmeyi..... ;D

günaydın hayrlı sabahlar ve tatiller.bu gün de ilk selam bensen olsun epeydir uğramıyordum umarım ahali iyidir.sağlığı yerindedir.

Tüm SAKARYALI Doğa sever Arkadaşlar Merhabalar.Serkan Şen ve Sinan Aycan bey;Soğucak şelale gezimize yanıtınızla beraber Sakarya muhabbet köşesinin olduğunu yeni fark ettim ;D bunda siteye yeni olmamında etkisi var.Gurubumuz facebook üzerinde kuruludur.Yapmayı tasarladığımız yürüyüş gezilerine arkadaş bulma sıkıntısı içinde olduğumuzdan (herkezin son anda işi çıkıyor ;D ;D ;D )
4x4 ümüzde olmadığından şimdilik 3 kişi ile yürüyoruz.Her türlü yapılacak yürüyüş etkinliklerine bizde katılabiliriz .Görüşmek ümidi ile.Hoşçakalın

Hasan URAL

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67406.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67406.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65615.0

Herkese iyi akşamlar...
Sakarya olarak her türlü etkinliğe destek olmalıyız.
Bu topic hepimizin.Sadece offroad kampçılık gezi değil,yürüyüş,motosiklet,bisiklet,oryantrik ne aklınıza gelirse buradan duyuralım ipaylaşalım ve birbirimize destek olalım.Bu güzel coğrafyanın tadını hep beraber çıkaralım ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR