Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,793

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Yani Serkan bey...yolumuz kesişecek diyosun yane... ;D

bu hafta kesişir mi ? :D :D

Ne oluyor Hakanım. :D :D :D

yoksa vuslat başka bir pazara mı ????????

2.cisi olmazsa ...1.ci biraz riskli yane...

Günaydın Arkadaşlar.....

Hayırlı cumalar.......kazancınız bol ve bereketli olsun....

geldiiiikk hafta sonuna bakalım... :D

Gününüz aydın ve bereketli olsun.
İşlerinizde başarılar...İki gündür işte olmayınca bugün pazartesi gibi geliyor.Kastım kendimi biraz ama çok şükür cumaymış.... ;D ;D ;D

Günaydın Sinan bey ,Günaydın Serkan bey.

gerçekten şu 1-2 gün işten ayrı kalıp geri gelince hafta başı sanma sendromu garip gelir banada.

Sinan bey düşünüyorsun degil mi :D neyi deme sakın...uzuun bir aradan sonra senin sohbetini özledik. :D ;D

ağbi inşallah bu hafta verdiğim sözü bir yerine getireyim hayırlı ile karda ateş başında sohbet ederiz..ve geçen seneki gibi bu geleneksel olan bu gezimize katılımın büyük olacağını tahmin ediyorum.. face sayfasında sosder'den katılımın olacağını görüyorum hayırlısı

eee toyota sahipleri ile iyi geçinmek lazım ağbi... ne olur ne olmaz... ;D ;D

konu zaten çıtır simit gibi oldu serkan.... el yakıyor soğutmadan yanına bir çay söyleyip yemeli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR