Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,600
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

RT

Resim 003.jpg

Etiketler

Hoşbulduk Fatih kardeşim..

Aslında mutlu olmalısınız..Ferozalardan size zarar gelmez..Yanılmıyorsam 3 tane oluyoruz.."çok oluyoruz aslında" ;D ;D ;D

Benim fanatikligim yok öyle..Gönlümde Suzuki Vitara 3 kapı vardı.Çok aradım..olmadı..şöyle 97-2000 arası güzel bulabilsem alacaktım...Nasip Ferozaya imiş..
ilerisi için hele bir pişelim de...... ::smiley:

İsmail bey tabi işin şakası bu :D :D

Sinan abi şükür senin canavar poz vermeye başladı kameralara alışsın artık hayırlı olsun tekrar güzelmiş aracın.

mdr' Alıntı:
Tolga bey,
aracınızı toplatmayı sakaryada mı yaptırıyorsunuz ..?
neler var yapılacaklar arasında. ???
yaptırıyorsunuz derken yapıyoruz kendimiz uğraşıyoruz aracımızla...yapılacaklar arasında aklınmızdan geçen bir çok şey var ama yavaş yavaş bakalım nasip olursa güzel bir samurai ortaya koyacağız....
bu arada tekrar hayırlı olsun sinan abi çok güzel bir araç....

sağol fatih çok teşekkürler

ismail bey sakarya gezenbilir gurubunda 3 adet var sizinki ile beraber 4 oldu. yanlız feroza sakaryada çok var bazen çeşitli etkinliklerde bir araya geliyoruz. yakında sakarya otomobil sporları ve offroad kulübünün kamplı gezisi olacak tarih belli olduğunda müsait olursanız szileride bekleriz

Sinan bey hayırlı olsun SUZUKİSAN !ınız....

güzel gözüküyor...

Herkese Merhaba..
Ankara dan döndüm çok şükür...
İsmail Bey aramıza hoş geldiniz....En kısa zamanda bir etkinlikte bir araya gelmek dileğiyle selamlar...

Hoşbulduk Serkan arkadaşım,

Off road gezilerinde açtıgın birçok konuyu yeni okudum...Çok begendim dogrusu...
Hele 3 kişi kayboldugunuz topik çook ilginçti..
Sabırsızlıkla o günleri bekliyorum...

Günaydınnnnnn Sakaryaaaaa............................

Herkese hayırlı işler...Hayırlı Cumalar...

bol kazançlar arkadaşlar

mdr' Alıntı:
Günaydınnnnnn Sakaryaaaaa............................

Herkese hayırlı işler...Hayırlı Cumalar...

bol kazançlar arkadaşlar

Günaydın Sakarya, Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar

Maşallah İsamail Bey erkencisiniz

Günaydın Sinan bey,
haftanın 5 günü sabah 08.00-17.30 öyle..Özel teşebbüs böyle.... ;D

Günaydın Gezenbilir serbest muhabette de dolaşan Arkadaşlar
Hayırlı işler Hayırlı Cumalar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR