Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,695

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

İlginize teşekkürler, sizleri de aramızda görmekten çok mutlu olacağız eğer katılabilirseniz.

Bir şey soracağım, Maşukiye'de trekking yapmak istiyoruz önerileriniz var mı?

ceranus' Alıntı:
İlginize teşekkürler, sizleri de aramızda görmekten çok mutlu olacağız eğer katılabilirseniz.

Bir şey soracağım, Maşukiye'de trekking yapmak istiyoruz önerileriniz var mı?

Bu bölgede trekking alanları fazlası ile mevcut ama İzmitli arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar diye düşünüyorum.O bölgeyi onlar daha iyi biliyorlar.
Bir de benim bir ricam olacak..Biz gelebilirsek genelde Offroad araçları geleceğimizden Trekking haricinde yemek veya serbest zaman ile ilgili belirlenmiş bir saatiniz var mı en azından o saat dilimini bilirsek orada olmaya çalışırız...

Serkan, rica etsem bu soruyu Maşukiye başlığı altında açabilirmisin? Etkinliği İstanbul'dan arkadaşlarımız düzenliyorlar, biz Ankara'dan katılacağız, hangi saatte nerede olacağımız konusunda ayrıntıyı ancak İstanbul'dan Mustafa arkadaşımız verecektir, konu linkimizi veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=56569.0

sinan54' Alıntı:
selam fatih kardeş sen nasılsın durumkar moraller nasıl
Şuanda bomba gibiyim desem yeri var. :D :D Düzceye demir attım abi ;)

mdr' Alıntı:
hAYIRLI cUMALAR fATİH...
Saol ismail abi

Bilin bakalım benim bacagımdaki platin ne malıymış?? salı günü istanbuldaki görüştügüm prof. söyledi :(

fatih81_81' Alıntı:
Şuanda bomba gibiyim desem yeri var. :D :D Düzceye demir attım abi ;)

Saol ismail abi

Bilin bakalım benim bacagımdaki platin ne malıymış?? salı günü istanbuldaki görüştügüm prof. söyledi :(
Herkeze günaydın. soruya bak şimdi.hıııı...valla bugünlerde elimizi neye atsak çekikgöz çıkıyor.umarım değildir.
seyirciye sorma hakkımız varmıydı?

Herkese günaydın arkadaşlar....

Ferozası olan arkadaşlardan yardım isitiyorum...

Bilhassa Hakan beyden ;D

-sis farı taktırmak istiyorum..sadece koruyucu bar üzerine mi yoksa üst tavana da gerekir mi ? hangi markayı tavsiye edersiniz.nereden ne fiyata temin ettiniz

-çekici vinç şart mı ? siz kaça ne marka nereden aldınız ?

-lastik olarak bende şu an goodyear wrangler var.Tabii ki iyi bir lastige ihtiyacım var.Hem asvaltta ama çogunluklada arazide şu an tavsiyeniz-taktıgınız severek kullandıgınız lastik nedir ? kaça aldınız ?

ama çok soru sordum galiba ... ???

Selam herkese......

son_kral_54' Alıntı:
Herkeze günaydın. soruya bak şimdi.hıııı...valla bugünlerde elimizi neye atsak çekikgöz çıkıyor.umarım değildir.
seyirciye sorma hakkımız varmıydı?
Hamdi abi seyirciye sorma hakkınız yok malesef ;D sürenizde doldu :D sorumun cevabını açıklıyorum. made ın ısrael :mad: :(

mdr' Alıntı:

Bilhassa Hakan beyden ;D

-sis farı taktırmak istiyorum..sadece koruyucu bar üzerine mi yoksa üst tavana da gerekir mi ? hangi markayı tavsiye edersiniz.nereden ne fiyata temin ettiniz

-lastik olarak bende şu an goodyear wrangler var.Tabii ki iyi bir lastige ihtiyacım var.Hem asvaltta ama çogunluklada arazide şu an tavsiyeniz-taktıgınız severek kullandıgınız lastik nedir ? kaça aldınız ?

ismail abi araca donanımlar takacan galiba.çekinmeden sor bilen arkadaşlar mutlaka cevaplayacaktır.

sLm herkeze kolay gelsin....hayırlı işler....

http://www.izlesene.com/video/arabalar-yeni-oyuncagim-d/2205129

buda yeni oyuncağımızla bir video :D :D :D :D

mdr' Alıntı:

Bilhassa Hakan beyden ;D

[/quote]İsmail abi selamlar Sis farı hakkında Tavsiyem eğer öntamponunda koruyucu varsa 2 adaet delici sis taktırabilirsin tavanada 4 adet dağatıcı sis olabilir faydasını görürsün burada bircan hanım ferozasına taktırdı gayette güzel oldu benimde niyetim aynısını yapmak
lastik konusunda serkan abi (serkan şen) birazdaha uzman benim birfikrim yok aracıma daha yeni yeni tanımaya alışmaya çalışıyorum
Diğer konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım saygılar...​

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

SON MESAJLAR

SON KONULAR