Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,469

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

akhanlı' Alıntı:
Günaydın Sakaryalı Arkadaşlar hayırlı işlrer...

Günaydın Leyla Hanım sizede hayırlı işler

offroad_54' Alıntı:
Selam herkze hayırlı işler .... kolay gelsin....

Tolga sana hayırlı işler samurai'nin modifikasyonunda da kolay gelsin hadi hayırlısı cavar gibi bir samurai geliyor

sinan54' Alıntı:
Günaydın Leyla Hanım sizede hayırlı işler

Tolga sana hayırlı işler samurai'nin modifikasyonunda da kolay gelsin hadi hayırlısı cavar gibi bir samurai geliyor
Aramıza katılan yeni aracı göremedik daha hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bol çamurlu

leyla hanım 54 plaka ile paylaşmak istedim. plakaları dün aldım inşallah en yakın zamanda paylaşacam.

Sinan Abi bakıyom da bu topiğin hayranları artıyor
ama son zamanlarda yani serkan gittiğnden buyana da kimseden ses çıkmıyor..

herkes yaz rehaveti moduna geçti ama yakında sosderin kamplı gezisi olacak ozaman yine hareket başlar.

tabi ya artıkın herkezin arabası oluyor..
hayırlı ve uğurlu kazasız belasız sürüşler arkadaşım
saygılarımla

sinan54' Alıntı:
leyla hanım 54 plaka ile paylaşmak istedim. plakaları dün aldım inşallah en yakın zamanda paylaşacam.

gelgezelim' Alıntı:
tabi ya artıkın herkezin arabası oluyor..
hayırlı ve uğurlu kazasız belasız sürüşler arkadaşım
saygılarımla

sağol gelgezelim mustafa inşallah kazasız belasız cümlemize gezmek nasip etsin, bu arada borçlarımızı da kolay ödemek nasip etsin Rabbim

Tünaydın Sakaryalı arkadaşlar..

Sinan bey;
Allah ev yaptıranla,araba alana yardım edermiş ;D dert etmeyin siz..borç ödenir..Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
Sahiden aracınızın fotografını merak ediyoruz...illaki 54 plakalı olsa iyi olurda..önden garnitür niyetine bakmak isteriz... ???

Benim aracım bu....

DSC_9693.jpg

IMAG0131.jpg

Sinan abi aramıza yeni gelen arkadaşın aracını gözünüz bir yerlerden ısırıyormu
Arkadaşa da hayırlı olsun

Leyla hanım merhaba, (inşallah dogru yazmışımdır)

hoş bulduk..
aranıza katılmaktan sevinç duyarım..
Belki araç araca benzer ama....Sinan beyin anımsaması nasıl yönde olacak..Daha önce ön koruma barı yoktu..ben yeni takdırdım.Boya aynı..plaka 34 idi.Bakalım Sinan bey nasıl anımsayacak..

sinan54' Alıntı:
saol inşllh sinan abi uğraşıyoruz

Tolga bey,
aracınızı toplatmayı sakaryada mı yaptırıyorsunuz ..?
neler var yapılacaklar arasında. ???

Selam herkese nasılsınız?

İsmail bey aramıza hoşgeldiniz.bencede çok iyi yaptınız.gezenbilirin en aktif topigi burası diye tahmin ediyorum.

Sinan abi bu forozalar çogalıyor bu bi karşı önlem almanın zamanı geliyo sanırım ;D :D ;D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR