serkan şen
* SAKARYA *
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
Herkese selam,hayırlı Cumalar...
Herkese selam,hayırlı Cumalar...
ne yazıkki kötü abi bugün 2, amaliyatı oldum.bundanda sonuç alamadık.platini çıkartamadılar.boşuna 2 kez amaliyat oldum. moralim altüst oldusinan54' Alıntı:fatihim nasılsın, sağlık problemin nasıl inşallah iyidir
hamdi abi gard mard kalmadı bende pes ettim artık vardır bi hayır diyoz bakalım.son_kral_54' Alıntı:fatih kardeş allahım acil şifalar verir inşallah.kendinede iyi bak (gardını indirmedin umarım).
knkam telden görütük ama yazmakta istedim yeter alamadılarsa bırak kalsın belki boylesi hayırlıdır. kasap gibi kesip biçmesinler seni inan çok üzülüyorum . :'( :'( sen moralini bozma gerisi kolay olur bak çok hoşuma gidenbir ata sözü aslan düştüğü yerden kalkar... gerçi pek düşmez ama neyse sen de moralini bozma ki çabuk kalk kankam...fatih81_81' Alıntı:ne yazıkki kötü abi bugün 2, amaliyatı oldum.bundanda sonuç alamadık.platini çıkartamadılar.boşuna 2 kez amaliyat oldum. moralim altüst oldu
hamdi abi gard mard kalmadı bende pes ettim artık vardır bi hayır diyoz bakalım.
serkan şen' Alıntı:Fatih , her şerde bir hayır vardır.Olumsuz düşünmemek lazım,morali bozmamak lazım....
moralimi artık yüksek tutmaya çalışıyorum.iyi dilekleriniz için teşekkür.baştan çok düşünmüştüm bu doktor kazada beni iyileştirdi platinide taktıgı gibi çıkartır dedim ama nerdeeee. git istanbula en kaliteli proflara tedavi ol.vardır bir hayır dedik bakalım..Baran 54' Alıntı:knkam telden görütük ama yazmakta istedim yeter alamadılarsa bırak kalsın belki boylesi hayırlıdır. kasap gibi kesip biçmesinler seni inan çok üzülüyorum . :'( :'( sen moralini bozma gerisi kolay olur bak çok hoşuma gidenbir ata sözü aslan düştüğü yerden kalkar... gerçi pek düşmez ama neyse sen de moralini bozma ki çabuk kalk kankam...
Baran 54' Alıntı:selam sakarya bendende tüm sakaryaya hayırlı işler ... bol bol selam...
selam abi iyi diyelim iyi olalım biraz işlerim bozuktu düzeltmeye çalışıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın abi bu arada yazmıştım suzu almışsın hayırlı olsun sinana abi ... ;Dsinan54' Alıntı:selam hakan nasılsın sesin sedan çıkmıyor