Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 685,733

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
fatihim nasılsın, sağlık problemin nasıl inşallah iyidir
ne yazıkki kötü abi :( bugün 2, amaliyatı oldum.bundanda sonuç alamadık.platini çıkartamadılar.boşuna 2 kez amaliyat oldum. :( moralim altüst oldu :(

son_kral_54' Alıntı:
fatih kardeş allahım acil şifalar verir inşallah.kendinede iyi bak (gardını indirmedin umarım).
hamdi abi gard mard kalmadı bende pes ettim artık :( vardır bi hayır diyoz bakalım.

fatih81_81' Alıntı:
ne yazıkki kötü abi :( bugün 2, amaliyatı oldum.bundanda sonuç alamadık.platini çıkartamadılar.boşuna 2 kez amaliyat oldum. :( moralim altüst oldu :(
hamdi abi gard mard kalmadı bende pes ettim artık :( vardır bi hayır diyoz bakalım.
knkam telden görütük ama yazmakta istedim yeter alamadılarsa bırak kalsın belki boylesi hayırlıdır. kasap gibi kesip biçmesinler seni inan çok üzülüyorum . :'( :'( sen moralini bozma gerisi kolay olur bak çok hoşuma gidenbir ata sözü aslan düştüğü yerden kalkar... gerçi pek düşmez ama neyse sen de moralini bozma ki çabuk kalk kankam... :smiley: :smiley: :smiley:

serkan şen' Alıntı:
Fatih , her şerde bir hayır vardır.Olumsuz düşünmemek lazım,morali bozmamak lazım.... ;)
Baran 54' Alıntı:
knkam telden görütük ama yazmakta istedim yeter alamadılarsa bırak kalsın belki boylesi hayırlıdır. kasap gibi kesip biçmesinler seni inan çok üzülüyorum . :'( :'( sen moralini bozma gerisi kolay olur bak çok hoşuma gidenbir ata sözü aslan düştüğü yerden kalkar... gerçi pek düşmez ama neyse sen de moralini bozma ki çabuk kalk kankam... :smiley: :smiley: :smiley:
moralimi artık yüksek tutmaya çalışıyorum.iyi dilekleriniz için teşekkür.baştan çok düşünmüştüm bu doktor kazada beni iyileştirdi platinide taktıgı gibi çıkartır dedim ama nerdeeee. :( git istanbula en kaliteli proflara tedavi ol.vardır bir hayır dedik bakalım..

EEE benim sağlık konusu baya bi meşkul etti burayı.neler yaptınız offroad turuna çıkan yok galiba bu ara

selam öğrenci derslerine iyi çalış imtahandan zayıf alırsan cezalar var haaaa ;D ;D ;D

selam sakarya bendende tüm sakaryaya hayırlı işler ... bol bol selam...

sinan54' Alıntı:
selam hakan nasılsın sesin sedan çıkmıyor
selam abi iyi diyelim iyi olalım biraz işlerim bozuktu düzeltmeye çalışıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın abi bu arada yazmıştım suzu almışsın hayırlı olsun sinana abi ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR