Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,718

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

bu haftanın bittiği şu saatlerde hala sakaryam tam hız çalışıyor ...
tık tık evde kimse yokmu? ;D

hakan5408' Alıntı:
Selam sakakaryamın güzel insanları
Herkeze iyi çalışmalar
Şimdiden bol çamurlu hafta sonları herkeze​
seelam sakarya herkeze hakanım hafta sonun bol çamurlu gunler dilemiş ben bugun öğlen hakanla goruştum saat 8 oluncada dayanamadım iş çıkışi verdim kendimi mudarlı koyüne tek başıma ve dün kandil diye acısını çıkarayım bugun deyip ben,suzikim,ve efesler ;D ;D ;D ;D ;D çıktık yola eve şimdi geldim buyrun haftasonunu beklemeden çamurlu resimler iyi seyirler sakarya. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

PICT0001.jpg

PICT0002.jpg

PICT0003.jpg

PICT0005.jpg

PICT0008.jpg

hakanım bo çamur demiş lastikleri temizlemeden gormesi lazımdı . ;D ;D ;D ;D ;D

PICT0021.jpg

PICT0022.jpg

PICT0023.jpg

PICT0025.jpg

PICT0026.jpg

ve bu hafta sonunun ilk çamurları ıslak ıslak bendendi gerisini sizden beklıyorunm sakarya kusura bakmayın tek oldugum için ve çamura inmek istemediğim icin aracı aydınlık ışıklı şelin orda çektim benim resmim yok çunku hem çekip hem poz veremedim sizin hafta sonu resimlerinizide sabırla bekliyorum . şimdi bir banyo yapsam iyi olucak iyi geceler sakarya. ;) :D ;D

son_kral_54' Alıntı:
selam baran.çamuru şimdiden özlemişim.
selam abi ben bugun keyfını çıkardım darısı basınıza abi ben bayyo ypıcam az terleyıp çok çamurlanmışım kaçsam kızmazsın dımı . ;D ;D birde al yenı corekıyı bızde ankaraya gelip çamurlanalım abi. ;) :D ;D

Baran 54' Alıntı:
selam abi ben bugun keyfını çıkardım darısı basınıza abi ben bayyo ypıcam az terleyıp çok çamurlanmışım kaçsam kızmazsın dımı . ;D ;D birde al yenı corekıyı bızde ankaraya gelip çamurlanalım abi. ;) :D ;D
bende halı sahadan geldim ve hemen duşumu aldım.sende hemen al duşunu.keyfine bak .görüşürüz.ayrıca yolu ank.düşenleri beklerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR