Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,722

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
bircan hanım yeni aracıız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin... ;) bol çamuruda eksik etmesin ihşallah. ;) :D ;D urda off roadçılar amin desin . ;) :D ;D :D ;)
sağol kardeşim:smiley: allah bu mübarek gecede herkesin gönlüne göre versin..
bu arada tüm arkadaşların kandili mübarek olsun..

fatih81_81' Alıntı:
sülüklü göl fotolarından yasin arkadaşımızın hazırladıgı video

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=330594559556
fatih bi bakalım şu vidolara ya nasıl olmuş.

fatih81_81' Alıntı:
link olmuyo :( facebook a eklemiştim.başka yöntem bulmak lazım :( ancak ekli olanlar izleyebilir şimdilik.
aynen yeğenin face sınden aradım lınkten bişi gormuyoruz bi çare bulunde yukleyın şu videoları kanka . zaten kurtlar vadiside yok bugun.

Baran 54' Alıntı:
fatıh nasıl seyreccez bunu ya
kanka beni ekle facebookda şimdi video yüklemek 1 saat sürer :( yarın hallederiz o işi.ekle yigeninin faceden beni fatih turgut arattır profil resmimde arka fonda ada yazıyor mavi.adacenterın orda çekilmiş foto var

fatih81_81' Alıntı:
kanka beni ekle facebookda şimdi video yüklemek 1 saat sürer :( yarın hallederiz o işi.ekle yigeninin faceden beni fatih turgut arattır profil resmimde arka fonda ada yazıyor mavi.adacenterın orda çekilmiş foto var
kanka ekleme felan anlamıyorum pek ama denicem ;) :D ;D

Herkese günaydın ,hayırlı işler hayırlı sabahlar...

Haftanın son iş günü olması nedeniyle gayet mutlu işe başlıyorum...Yaşasın cuma günleri.... ;)

Herkesin güzel bir gün geçirmesi dileğiyle...selamlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,812
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
Hama1kk1

SON KONULAR

Geri