fatih81_81
Zirve
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
selam herkese.herkezi mevlit kandili mübarek olsun.
selam herkese.herkezi mevlit kandili mübarek olsun.
sağol kardeşimBaran 54' Alıntı:bircan hanım yeni aracıız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...bol çamuruda eksik etmesin ihşallah.
![]()
;D urda off roadçılar amin desin .
![]()
;D
![]()
![]()
fatih bi bakalım şu vidolara ya nasıl olmuş.fatih81_81' Alıntı:sülüklü göl fotolarından yasin arkadaşımızın hazırladıgı video
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=330594559556
link olmuyoBaran 54' Alıntı:fatıh nasıl seyreccez bunu ya
aynen yeğenin face sınden aradım lınkten bişi gormuyoruz bi çare bulunde yukleyın şu videoları kanka . zaten kurtlar vadiside yok bugun.fatih81_81' Alıntı:link olmuyofacebook a eklemiştim.başka yöntem bulmak lazım
ancak ekli olanlar izleyebilir şimdilik.
amiinnn...Baran 54' Alıntı:bircan hanım yeni aracıız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin...bol çamuruda eksik etmesin ihşallah.
![]()
;D urda off roadçılar amin desin .
![]()
;D
![]()
![]()
hayırlı kandiller abi bmv guzelmiş harbi yan makinası .son_kral_54' Alıntı:hayırlı kandiller. bircan hanım aracınız hayırlı olur inşallah.allah kaza bela vermesin.
kanka beni ekle facebookda şimdi video yüklemek 1 saat sürerBaran 54' Alıntı:fatıh nasıl seyreccez bunu ya
kanka ekleme felan anlamıyorum pek ama denicemfatih81_81' Alıntı:kanka beni ekle facebookda şimdi video yüklemek 1 saat süreryarın hallederiz o işi.ekle yigeninin faceden beni fatih turgut arattır profil resmimde arka fonda ada yazıyor mavi.adacenterın orda çekilmiş foto var
teşekkür ederim.birazda bmw nin tadını alalım kısa süreliğineBaran 54' Alıntı:hayırlı kandiller abi bmv guzelmiş harbi yan makinası .![]()
![]()