sağol konur sen nerlerdesin özletiyosun kendini bak ona göre.konuralp_niva' Alıntı:iyi geceler herkeze
nasılsın baran abi
Baran 54' Alıntı:sağol konur sen nerlerdesin özletiyosun kendini bak ona göre.![]()
![]()
fuar derken konur neyi kastettin anlamadım :-\ ???konuralp_niva' Alıntı:abi hiç sorma valla ya derslerle boğuşuyoruz pek giremiyorum oyüzden siteye abi fuara gitmiyormusun ya![]()
motor fuarı var abi istanbulda haberin yokmu senin gibi bir motorcu nasıl kaçırır abi yaBaran 54' Alıntı:fuar derken konur neyi kastettin anlamadım :-\ ???
ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( :konuralp_niva' Alıntı:motor fuarı var abi istanbulda haberin yokmu senin gibi bir motorcu nasıl kaçırır abi ya![]()
Baran 54' Alıntı:ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( :![]()
çapırda 500 gıtmıyo geç dalganı ama motor çok dolu sis bardan deri yan çantalara kopek balığı eksoza kadar hepsi var alalım bir ada yaparım ihşallah .konuralp_niva' Alıntı:olsun abi ya yeter 500 az değilhiç yoktan iyidir sağ şeritten tın tın gidersin abi
![]()
![]()
yok abi ne dalgasıBaran 54' Alıntı:çapırda 500 gıtmıyo geç dalganı ama motor çok dolu sis bardan deri yan çantalara kopek balığı eksoza kadar hepsi var alalım bir ada yaparım ihşallah .![]()
![]()
bakalım bir alalım motoru sonra gelmek kolay kardeşim. ;D ;D ;Dkonuralp_niva' Alıntı:yok abi ne dalgasıgel abi turlarız buralarda
![]()
inşallah alırsın abi aramıza dönersin =) abi tam olarak marka model ney motorunBaran 54' Alıntı:bakalım bir alalım motoru sonra gelmek kolay kardeşim. ;D ;D ;D
kawasaki en 500 çapır temsili resmini atıyorum bizimki dağa iyi bundan.konuralp_niva' Alıntı:inşallah alırsın abi aramıza dönersin =) abi tam olarak marka model ney motorun