Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,714

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Herkese selam ,,
malum hafta sonu....herkes dinleniyor...
Pazarı boş geçirmeyin...gidenlerden fotoğraf bekliyoruz ona göre...selamlar ;)

ben dunku çamurdan sonra suzumu yıkatıp bugun yıkamacı ile söylene soylene bır guzel öğle yemeği yedik tabi yemekleri o çamurlar yuzunden 4 yıkamacı arkadaşa ben ismarlamak zorunda kaldım çamura batmakta tuzlu oluyo biraz. ;) :D ;D ;) :D ;D pazar günü bir ka saatline yine kaçamak düşünüyorum yaparsam off road resimleri atarım yanlız sizlerdende resim beklıyorum hadi sakarya. ;) :D ;D

konuralp_niva' Alıntı:
motor fuarı var abi istanbulda haberin yokmu senin gibi bir motorcu nasıl kaçırır abi ya :smiley:
ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( ::smiley:

Baran 54' Alıntı:
ah be gülüm deşme yaramı deşme :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( yengen oğlumuz 3 yaşına girince yasakladımotor işini inan eskiden fuar biletleri bile beleşgeliyodu şimdi nerde . ama yaza kadar yengeni yavaş gidiyo diye kandırmaya çalışyorum bir çapır kavasaki en 500 var çok temiz arkadaşımda onu alırsam aheste aherte takılcaz artık ben v motor en 800 diyorum ama 500 cc ye kadar izin çıkıyo ben kafayı kırcam bu gidişle. :-\ :'( :'( :'( ::smiley:

olsun abi ya yeter 500 az değil :smiley: hiç yoktan iyidir sağ şeritten tın tın gidersin abi :D :D

konuralp_niva' Alıntı:
olsun abi ya yeter 500 az değil :smiley: hiç yoktan iyidir sağ şeritten tın tın gidersin abi :D :D
çapırda 500 gıtmıyo geç dalganı ama motor çok dolu sis bardan deri yan çantalara kopek balığı eksoza kadar hepsi var alalım bir ada yaparım ihşallah . ;) :D

konuralp_niva' Alıntı:
inşallah alırsın abi aramıza dönersin =) abi tam olarak marka model ney motorun
kawasaki en 500 çapır temsili resmini atıyorum bizimki dağa iyi bundan.

17259501rwz.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR