serkan şen
* SAKARYA *
26 Eylül 2009 Cumartesi Saat 11:00’de Sakarya Hendek’ten yola çıktım.Geçtiğim güzergahı atlamadan sırasıyla saymaya çalışırsam;Sakarya İli Hendek İlçesi Çakallık,Sümbüllü ve Karadereköyleri.Düzce İli Gölyaka İlçesi Değirmendere,Hacısüleymanbey,Çayköy,Aksu,Bakacak,Yunusefendi,Çamlıbel ve Güzeldere Köyleri.Güzeldere Köyünde bulunan Güzeldere Şelalesi ve devamında Düzce Pürenli Yaylası.12 km sonra D140 Sakarya Mudurnu karayolunda Bolu İli Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesinin Batısına çıktım.Sakarya İli Akyazı İlçesi Dokurcun Beldesi,Dedeler,Gökçeler,Beldibi,Reşadiye,Şerefiye ve Kuzuluk köylerinden sonra Sakarya İli Akyazı İlçesine ulaştım.Akyazı’nın içinden geçerek Altındere Beldesine geldim.Buradaki Alabalık tesislerinde yemeğimi yedikten sonra Sakarya İli Hendek İlçesi Çamlıca Beldesine geçtim.Sarıyer köyünden Çakallık köyüne oradan da saat 18:20’de Hendek’te oldum.Yaklaşık Yedi buçuk saat süren yolculuğumda bir daire çizerek tam 185 km yol kat ettim.Sakarya Düzce ve Bolu olmak üzere üç il geçmiş oldum.Gerisi fotoğraflarda buyrun izleyelim….