Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,681
Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

fotolardan belli geziniz çok keyifli olmuş bu arada jeep i kullanan kardeşimizede geçmiş olsun tum arkadaşlara slm

Etiketler

sinan54' Alıntı:
serkan harika bir gezi olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler.

diğer merakla fotoğraflarıda bekliyoruz
sinan 3ü bi aradamı ;D ;D ;D ;D ;D

Geçmiş olsun, benim nazarım değmiş olabilir :smiley:

fotoğrafların devamı nerde serkan

az fotoğraf var, fotoğrafçılarımız uyuyormu? ;D ;D ;D ;D ;D

Leyla Ablanın çektiği fotoğrafları da ben yüklüyorum...
Seçmeler.... ;)

hendekleyla 004.jpg

hendekleyla 010.jpg

hendekleyla 036.jpg

hendekleyla 041.jpg

hendekleyla 044.jpg

Serkan ne güzel bir gezi olmuş valla, ama daha kesin resim vardır ;D
Gelemiyoruz ya bari resimleri görelim ;)
Zeki geçmiş olsun, Yarış günü çekilen videoların var bende ama arkadaş yanlış formatta çekmiş, değiştiremedim bir türlü :(

Bircan ferozayı aldığından beri fotoğraf çekme ve paylaşma konusunda bir rehavet çöktü. buna bir önlem almak lazım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Katılıyorum....Asıl Fotoğraflar Bircan'ın makinada.Gerçi fotoğrafları çeken Murat arkadaşımızdı,kendisiyle yeni tanıştık.
Bu arada güzel videolar var ama yükleyemedim...Bir vakit bulsam o işide halledeceğim ama yüklemesi çok zaman alıyor...

serkan şen' Alıntı:
Katılıyorum....Asıl Fotoğraflar Bircan'ın makinada.Gerçi fotoğrafları çeken Murat arkadaşımızdı,kendisiyle yeni tanıştık.
Bu arada güzel videolar var ama yükleyemedim...Bir vakit bulsam o işide halledeceğim ama yüklemesi çok zaman alıyor...
Eline sağlık Serkan

çok güzel yerler ve aynı güzellikde bir gezi.ah birde kaza olmasaydı.geçmiş olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR