Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,676
Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

sinan54' Alıntı:
Bircan ferozayı aldığından beri fotoğraf çekme ve paylaşma konusunda bir rehavet çöktü. buna bir önlem almak lazım ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
abi hem araç kullan hem hakana telsizde laf yetiştir, rotayı ezberlemeye çalıs fotograf cek derken geziden sonra uzun zaman kendime gelemiyorum:smiley:

Etiketler

"Paylaştıkça Artan Tat" Sloganın verdiği keyifle izledik. Ellerinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş ve bu arada Zeki bey'e geçmiş olsunki işte kamyoncuya yardımcı olmanın karşılığını,bedelini çok daha fazla hızda giderken yaşamıyarak o olumsuz durumu basit bir vaziyette atlatmış.
Ayrıca Bircan hanım 104 nolu resmi suya Yansıyan resimler forumunda kullanabilirsiniz tam o foruma uygun bir poz olmuş.
Serkan bey emekleriniz için teşekkürler epeyce bir andrenalin yaşadığınızı resimlerden izledik ve vinçlemelerde araç arasında arkadaşları görmeyişimize sevindimki bu çok önemli bir durum iyiki sizlerde bunun farkındasınız.
Saygılar
Kemal

bircanefe' Alıntı:
abi hem araç kullan hem hakana telsizde laf yetiştir, rotayı ezberlemeye çalıs fotograf cek derken geziden sonra uzun zaman kendime gelemiyorum:smiley:

Bircan geçmiş olsun.Bahar havası çarptı herhalde.( Tam hastalığa davetiye çıkaran bir havaydı aslında farkına varamadık)
Resimler harika.Güzel bir gündü; tekrarını en kısa zamanda gerçekleştirmek dileğiyle

seyyah-34' Alıntı:
"Paylaştıkça Artan Tat" Sloganın verdiği keyifle izledik. Ellerinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş ve bu arada Zeki bey'e geçmiş olsunki işte kamyoncuya yardımcı olmanın karşılığını,bedelini çok daha fazla hızda giderken yaşamıyarak o olumsuz durumu basit bir vaziyette atlatmış.
Ayrıca Bircan hanım 104 nolu resmi suya Yansıyan resimler forumunda kullanabilirsiniz tam o foruma uygun bir poz olmuş.
Serkan bey emekleriniz için teşekkürler epeyce bir andrenalin yaşadığınızı resimlerden izledik ve vinçlemelerde araç arasında arkadaşları görmeyişimize sevindimki bu çok önemli bir durum iyiki sizlerde bunun farkındasınız.
Saygılar
Kemal

Kemal bey biz teşekkür ederiz.Vinçlenirken özellikle Hakan arkadaşımız çok titiz davranarak hepimizi uyarıyorıyor alanı boşalttırıyordu.Hatta kamyonet vinçlenirken halat üzerine dal parçaları koyarak ta herhangi bir kopma olursa araçlara da zarar vermemesi için önlemini alıyordu.

bircan geçmiş olsun, ama senin fotoğraflar olmayınca gezinin zevki tam anlamı ile ortaya çıkmıyor. diğer arkadaşlarda bana hak verecektir.

bircan yanına bir tane badi ayarlaman lazım yoksa bu şekilde çok yorulursun

Bircan abla harika fotolar yakalamışsın eline sağlık şu işi banada öğret bu arada geçmiş olsun çabuk iğleş pazara işimiz var :smiley: :smiley:

Serkan alacagın olsun o gün akşama kadar king oynayarak hafta sonunu boş geçirdim sizler de memleketimin dağlarını işgal altına almışsınız sormazmıyım bunun hesabını ??? ??? ;D

sokrat gandiya' Alıntı:
Serkan alacagın olsun o gün akşama kadar king oynayarak hafta sonunu boş geçirdim sizler de memleketimin dağlarını işgal altına almışsınız sormazmıyım bunun hesabını ??? ??? ;D

Haldun abi;planlı bir şey değil di.Hadi mi hadi modunda anlık bir şeydi.Biliyorsun bizim buralarda hadi dedin mi gezecek çok yer var.Selamlar...

Paylaşım için teşekkürler, jeep çok gözalıcı ondan nazar değmiş geçmiş olsun.

serkan şen' Alıntı:
Haldun abi;planlı bir şey değil di.Hadi mi hadi modunda anlık bir şeydi.Biliyorsun bizim buralarda hadi dedin mi gezecek çok yer var.Selamlar...
Evet biliyorum hazırlıklar dahil 2 saat mesafe tsı ile 1 saat bakalım nasıl affettireceksin kendini ???? :eek: :eek: :D

sokrat gandiya' Alıntı:

haldun ağbi aktefek sıla gezisi esnasında keseriz serkanın cezasını ;D ;D ;D ;D ;D

Allah'dan ben yokmuşum yoksa bana da bir ceza kesilecekti ama ben genede kendime de bir ceza kestim haldun ağbi ;) ;) :D ;D

sinan54' Alıntı:
haldun ağbi aktefek sıla gezisi esnasında keseriz serkanın cezasını ;D ;D ;D ;D ;D

Allah'dan ben yokmuşum yoksa bana da bir ceza kesilecekti ama ben genede kendime de bir ceza kestim haldun ağbi ;) ;) :D ;D
Sinan sanada ceza kesicem ulusal SAKARYA off-road yarışlarına aynı zamanda sizlerle tanışmak için gelmiştim ama erken kaçmıştınız hatırlatırım :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR