Serhun bey vakit ayirip yorum yapma zahmetine grdiginiz icin ben tesekkur ederim.Elinize emeginize saglık paylaşımlar icin teşekkürler. Kazasız belasız sürüşler.
Kelimelerini sizin gibi secerek kullanan insanlarin yaptigi yorumlar, emin olun konu butunlugunu dagitmaz aksine konuya renk katip dahada keyifle takip edilmesini saglar..SAGLICAKLATüm emek veren forumdaslari takip ediyorum. Fakat konuyu kirletmemeli diye arada yazıyorum.
Özellikle orijinalinden uzaklaşmadan detaylarla ve emeklerle oluşturulan araçlar en zevklileri bence.
"Farkı yaratan detaylardır"
Erhan bey gunaydin...ayni fikirdeysek birseyler dogru gidiyor demektir...Renk çok güzel
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunaydin.bugun gune sayenizde pozitif bir sekilde basladim bakalim nekadar surerkoltukların rengi çok güzel araç rengiyle uyumlu dodikler aşağıda daha güzel olucak sanki uzaktan resmini çek göreyim bitti birşey kalmadı 1 ay içinde gezersin gibime geliyorkoltukların rengi çok güzel araç rengiyle uyumlu dodikler aşağıda daha güzel olucak sanki uzaktan resmini çek göreyim bitti birşey kalmadı 1 ay içinde gezersin gibime geliyor