Sabit Nokta Teçhizatı / Vinç Çapası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MK51 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 83
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,860

Etiketler
Ynt: Sabit Nokta Teçhizatı / Vinç Çapası

henüz olmadı fakat bu konu teoride nasılsa pratiktede öyledir. garanti veriyorum.diğerleri gibi pulluk misali değildir.
garanti ve bu konuda son noktadır.................................

tek yapmanız gereken
çukuru kazmak
ve çukura gömmek
ve vincinizin kumandasını elinize almak .
yok toprağa girdimi ,
uygun açıyı bulabildimmi
derdi yok.
göm ve bitir.................

ama daha o proto tipti, yeni boyadım,sütte ak var onda yok,
daha toprak eli değmedi, vinç kancası nedir bilmez ama gün gelicek devran dönecek birgün ağaçsız bir yerde kalacam işte ozaman kullanıcam ve telefona kayıt edip tüm dünya alemine arz-ı muhterem edicem......saygılarımla:smiley:)))))))))))

Elinize sağlık güzel görünüyor,ağırlık ve boyut bilgileride verebilir misiniz?

boy 1,25
kilo 5,7 kilo
5 mm boru et kalınlığı
5 mm kulakcıkların et kalınlığı
8 ton luk boru gövde basıncına mukavemetlendirilmiş.Çelik boru
Dövme çelikle sağlamlaştırılmış çeki halkası

saygılarımla,

Arkadaşlar merhaba, sabit nokta teçhizatı değil, ama geriye doğru vinçlemek için gördüğüm değişik bir aparatı paylaştım. Bir de şu linke bakın, belki ilgilendirir.

flying surfer' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba, sabit nokta teçhizatı değil, ama geriye doğru vinçlemek için gördüğüm değişik bir aparatı paylaştım. Bir de şu linke bakın, belki ilgilendirir.
verdiğin link gözükmüyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,568
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
jyotitiwari9870

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR