Abi festivale kaldı 3 gün.. Ekonominin yanında zamanlada derdim var. Bu sebeple çok güvendiğim ustama beni maddi yöndende kollayacağından emin olduğumdan. Bugün gerekli parçalrın tamamını almasını söyledim. 1 aydır hazırlık yapıpta ailemide götüreceğim bir gezyi iptal etmek istemiyorum. Ankara'da belkide daha ekonomik bir çözüm bulacağız ama gel gelelim kesin olarak festivale yetiştirebilecek vakit kalmayacak.jeep' Alıntı:Sorduralım hemen ankara ya
ishaks' Alıntı:Oo Alpaslan bey günaydın. Nasılsınız birkaç gündür görüşemiyoruz. Bu arada geçmiş olsun aracınız arıza yapmış
ERLER' Alıntı:Abi çok geçmiş olsun yalnız benim bir arkadaşım subay onun askeri vardı istanbulda otomatik şanzımancı istersen onlada görüştürelim seni
figo' Alıntı:Abi festivale kaldı 3 gün.. Ekonominin yanında zamanlada derdim var. Bu sebeple çok güvendiğim ustama beni maddi yöndende kollayacağından emin olduğumdan. Bugün gerekli parçalrın tamamını almasını söyledim. 1 aydır hazırlık yapıpta ailemide götüreceğim bir gezyi iptal etmek istemiyorum. Ankara'da belkide daha ekonomik bir çözüm bulacağız ama gel gelelim kesin olarak festivale yetiştirebilecek vakit kalmayacak.
Geçmiş olsun Alpaslan geriden mi takip ediyorum ne performanstan düştüm ne yaptın arabaya toplamaya mı karar verdin yoksa.
ulusotomotiv' Alıntı:jeep aşkı diye ben buna derim işde ))sen üzülme alp dağda da kalsan ovada da nerde olursan ol emn ol yakınında bi jeep yada jeepci vardır )
figo' Alıntı:Ben arabama aşık oldum pazar günü keçilerin çıkamıyacağı yerlerden tırmandım dağ taş atladım harika bir duygu bu arada benim çocuklar bu seferde annelerinde kalcak gibi kayınvalide geredede nolcak bayramdan bayrama fırsat bu fırsat diyorlar. ;D ;D