Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,374
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Oo Alpaslan bey günaydın. Nasılsınız birkaç gündür görüşemiyoruz. Bu arada geçmiş olsun aracınız arıza yapmış

Etiketler

jeep' Alıntı:
Sorduralım hemen ankara ya
Abi festivale kaldı 3 gün.. Ekonominin yanında zamanlada derdim var. Bu sebeple çok güvendiğim ustama beni maddi yöndende kollayacağından emin olduğumdan. Bugün gerekli parçalrın tamamını almasını söyledim. 1 aydır hazırlık yapıpta ailemide götüreceğim bir gezyi iptal etmek istemiyorum. Ankara'da belkide daha ekonomik bir çözüm bulacağız ama gel gelelim kesin olarak festivale yetiştirebilecek vakit kalmayacak.

Ama alakanız bahtiyar etti. Teşekkür ederim.

Abi çok geçmiş olsun yalnız benim bir arkadaşım subay onun askeri vardı istanbulda otomatik şanzımancı istersen onlada görüştürelim seni

ERLER' Alıntı:
Abi çok geçmiş olsun yalnız benim bir arkadaşım subay onun askeri vardı istanbulda otomatik şanzımancı istersen onlada görüştürelim seni

Sağol kardeşim. Başladı artık. İndi bütün şanzuman bin parça şuan. Zira daha öncede dediğim gibi. Çok güvendiğim ellerde. Alakana teşekkürler.

Abi festivale kaldı 3 gün.. Ekonominin yanında zamanlada derdim var. Bu sebeple çok güvendiğim ustama beni maddi yöndende kollayacağından emin olduğumdan. Bugün gerekli parçalrın tamamını almasını söyledim. 1 aydır hazırlık yapıpta ailemide götüreceğim bir gezyi iptal etmek istemiyorum. Ankara'da belkide daha ekonomik bir çözüm bulacağız ama gel gelelim kesin olarak festivale yetiştirebilecek vakit kalmayacak.

Geçmiş olsun Alpaslan geriden mi takip ediyorum ne performanstan düştüm ne yaptın arabaya toplamaya mı karar verdin yoksa. :D

figo' Alıntı:

Geçmiş olsun Alpaslan geriden mi takip ediyorum ne performanstan düştüm ne yaptın arabaya toplamaya mı karar verdin yoksa. :D

Yok toplamayla ilgili değil be Ömer. Festivale eşimle beraber geleceğim için biraz daha detaylara dikkat ediyordum. Şanzumanda da 4. vitese geçmeme sorunu vardı. Dedim gitmeden bir baktırayım oralarda sıkıntı olmasın. Zaten ağır bakıma sokmuştum aracı. Buda aradan çıksın dedim. Ama basit bir sensör arızasıdır, ve yahut overdriver problemidir açarız altını çözeriz dediğimiz problem çok büyük çıktı.

Şimdi komple bütün şanzuman indi.. Verdiği sıkıntı küçük olunca çözümüde kolaydır sandım anlayacağın. Hayret ettim şanzuman inince. Paramparça parçaları görünce nasıl yolda bırakmamış beni diye şaşırdım açıkcası.

Aslında bu sıkıntı üzdü tabi benide aracıma hayranlığımı arttırdı bir taraftanda. İçindeki parçalanmış parçaları görünce yolda bırakmamasına hayran oldum. :smiley:

Landcı sorunca bunuda yazasım geldi bak. Çıkardığı problemi bile bu uğurda kullanıyorum. Olmuşum ben olmuşum JEEP'ci olmuşum ;D

jeep aşkı diye ben buna derim işde ))sen üzülme alp dağda da kalsan ovada da nerde olursan ol emn ol yakınında bi jeep yada jeepci vardır :smiley:)

Ben arabama aşık oldum pazar günü keçilerin çıkamıyacağı yerlerden tırmandım dağ taş atladım harika bir duygu bu arada benim çocuklar bu seferde annelerinde kalcak gibi kayınvalide geredede nolcak bayramdan bayrama fırsat bu fırsat diyorlar. ;D ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
jeep aşkı diye ben buna derim işde ))sen üzülme alp dağda da kalsan ovada da nerde olursan ol emn ol yakınında bi jeep yada jeepci vardır :smiley:)

Abi bu güveni senin gibi abiler sayesinde sürekli hissediyorum zaten.
Birde hani tabir yerindeyse 'sap' başıma olsam çıkacak problemde umrumda olmaz, hatta anı olur der geçer giderim, göze alıyoruz neticede bazı şeyleri bu sevda için. Ama eşimle gittiğim bir organizasyonda sorun yaşamak hiç istemem.

figo' Alıntı:
Ben arabama aşık oldum pazar günü keçilerin çıkamıyacağı yerlerden tırmandım dağ taş atladım harika bir duygu bu arada benim çocuklar bu seferde annelerinde kalcak gibi kayınvalide geredede nolcak bayramdan bayrama fırsat bu fırsat diyorlar. ;D ;D

Sap :smiley: geliyorsun yani.. O zaman şu bizim Konya'lıarı sıkıştır. (Esin&Engin) mutlaka gelsinler... :smiley:

birgün bir yerlerde sorun yaşarsan alo demen yeterli biliyosun il dışında isen oralarda il içinde ise bizler anında yanındayız :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR