Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,371
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

serkann' Alıntı:
serkan abi bende öyle söyledim..acele etti parçaların siparişini vermişler..

Parçalar bugün alınacak! Dün hasar tespiti için indi şanzuman. Yani iş işten geçmiş değil.. Varsa daha hızlı ve daha ekonomik bir çözüm. Yardımcı olursanız sevinirim..

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Abi 93 model.

Abi sıkmada işte basit bir problemdir diye gittik. Malum sorunum 4. vitese geçmemesiydi biliyorsun. Daha şimdiden 2000 lirayı bulduk.
Ben o paraya orjinal 4,5 inç yükseltme kiti alırdım. :smiley:
o paraya ben sana 6'' yapardım :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Parçalar bugün alınacak! Dün hasar tespiti için indi şanzuman. Yani iş işten geçmiş değil.. Varsa daha hızlı ve daha ekonomik bir çözüm. Yardımcı olursanız sevinirim..
ne bekliyorsun o zaman kardeş..ardınmı dediğim yeri..serkan abiyidie ara varmış bak elinde..

serkann' Alıntı:
ne bekliyorsun o zaman kardeş..ardınmı dediğim yeri..serkan abiyidie ara varmış bak elinde..

Dediğin yeri aradım yanlış hatırlıyorsun abi herhalde Tiribünsüz XJ şanzumanı bile 2000 dolar dedi.. Zj'yi sormadım bile. Daha doğrusu amerikadaydı. Fazla konuşamadık.

bugün araç sahibi yanıma gelecekdi alpaslan iç döşemelerinide bi arkadaş istiyodu resimlerini cekeceğim o zaman sorarım şanzıman arazisi falan alabilirmiyim diye :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
bugün araç sahibi yanıma gelecekdi alpaslan iç döşemelerinide bi arkadaş istiyodu resimlerini cekeceğim o zaman sorarım şanzıman arazisi falan alabilirmiyim diye :smiley:)

Pardon abi ben bizdeki diğer ZJ'yi kastediyorsun sandım. Herkes onunkini sök diyorda şakayla karışık. Bazısı ciddi . :smiley:
Senin ordaki pert ZJ'den bahsettiğini anlamadım.
Ama o 97 idi yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi ustamla görüştüm (Nascar-Mithat usta) Derki 96-97 olmaz. Seninki 93 yarı elektronik sistem. 96 sonrasının daha farklı imiş şanzumanları. Uymaz dedi. Serkan abidekinden de(eksper oto) haberi varmış. Olmaz dedi. Olsa ondaki amerikan parçalarının hepsi aklımda dedi.

ulusotomotiv' Alıntı:

Ama sen ona şu termiği bi daha sor. Ne o sıfırı gibi fiyat istiyorsun de. Versin biraz daha ucuza da alalım.. Zeten giren girdi. Başka şeyleri ucuza kapatalım bari. :smiley:

Bizim cj lerde şansıman toplama 1 milyarı buluyor. Toplanmış hazırını 600 filan alabiliyorsun.. Bence hiç uğraşma al ikinci el toplanmışı tak gitsin..

jeep' Alıntı:
Bizim cj lerde şansıman toplama 1 milyarı buluyor. Toplanmış hazırını 600 filan alabiliyorsun.. Bence hiç uğraşma al ikinci el toplanmışı tak gitsin..

Abi iyide işte ZJ'ninki o kadar ucuz değil ki.. Varsa toplanmış temiz bir ZJ şanzumanı. Vereyim hemen 2000 lira...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.