Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,496
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli
alpaslan
Zirve

93 Model 5.2 Grand Chereokee Aldım.. Yardım Edin!
« : Şubat 15, 2009, 01:17:21 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
merhabalar ben sitenin yeni bir üyesiyim, zaten aracımıda yeni aldım.. araba merağım sürekli alıp satmama sebep oluyor çabuk sıkılıyorum.. ancak chereokee yi alınca işte bu dedim muhtemelen uzun bir süre binerim. Ancak canımı sıkan bazı problemler var.. sizinle paylaşmak ve çözüm bulmak isterim.. aracım yağışlı havalarda yol tutmuyor virajlarda savruluyor heleki dik bir yokuşta durduysam kalkarken patinaj yapıyor, lastiklerim eski sebebi budur değiştirince düzelir diye düşünüyorum ama sadece lastik mi? sorusu aklıma takılıyor, başka problemler olabilirmi? birde evimin ve iş yerimin önünde park yapabilmek için kendime ait yerlerim bu yerler kaldırım yüksekliğinde daha önceki araçlarımla kolaylıkla çıkabildiğim bu yerlere (eşimin pejo 206 sı dahil) jeep ile çıkamıyorum sert gelip çıkmak zorunda kalıyorum gören esnaf dalga geçiyor bu nasıl jeep nasıl 4x4 diye.. benimde canımı çok sıkıyor açıkcası.. bu neden olabilir..

Moderatöre Bildir Logged

bak ne buldummmm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
telsizle 40 kere dikkat mı çekildi kaya içinmi yoksa dikkat alp geçicek geliyo ama dikkat mi çekildi ;D ;D

Oda olabilir. ;D
Araç takla attığında toplanma alanının görüş alanında değildi. Herksete araçlarının dışında olduğu için telsiz anonsuyla ulaşamadık. Bende yardım için araçla alana gitmiştim. Tabi acele edince alana pek bi hoş giriş yapmadım. Millet çocuğunu kaçırıyordu en son. O sahne akıllarda kalmış olabilir.

çok ararsın ben hiç acemilik çekmedim senin kadar ;D ;D ;D

kaldırım yüksekliğinde daha önceki araçlarımla kolaylıkla çıkabildiğim bu yerlere (eşimin pejo 206 sı dahil) jeep ile çıkamıyorum sert gelip çıkmak zorunda kalıyorum gören esnaf dalga geçiyor bu nasıl jeep nasıl 4x4 diye.. benimde canımı çok sıkıyor açıkcası.. bu neden olabilir..
.................................... yok böyle bir şey o video bide bu söylemler alpaslan ın bittiğnin resmidirr ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...yapacağınız şey hiç ETİK OLMAZ KANATİNDEYİMMM

Etik olmaz mı? neeee

ayhanbursa' Alıntı:
çok ararsın ben hiç acemilik çekmedim senin kadar ;D ;D ;D

İyi düşün istersen şu an ilk mesajlarından başladım okumaya koptum bilgisayar başında ;D

Ama neysen osun yani hiç değişmemişsin 2 senedir LPG muhabbeti yapıyorsun maşallah... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Etik olmaz mı? neeee

İyi düşün istersen şu an ilk mesajlarından başladım okumaya koptum bilgisayar başında ;D

Ama neysen osun yani hiç değişmemişsin 2 senedir LPG muhabbeti yapıyorsun maşallah... ;D
;D bulamazsın dermişim lpg işn cilvesi o hep olucak hışımla gittin ama dönüşün şey geldi birazzz ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
kaldırım yüksekliğinde daha önceki araçlarımla kolaylıkla çıkabildiğim bu yerlere (eşimin pejo 206 sı dahil) jeep ile çıkamıyorum sert gelip çıkmak zorunda kalıyorum gören esnaf dalga geçiyor bu nasıl jeep nasıl 4x4 diye.. benimde canımı çok sıkıyor açıkcası.. bu neden olabilir..
.................................... yok böyle bir şey o video bide bu söylemler alpaslan ın bittiğnin resmidirr ;D ;D

Arabanın ön şaftı yoktu o zamanlar.
Bide kabak asfalt lastikleri ile manyakmısın sen niye yarışıyorsun dedikleri düzce off-road yarışları sayfasını bul. Madem nostaljiyi seviyorsun eskileri kurcalıyorsun. Oradaki dereceme bi bak 2006 off-road şampiyonu var orada. Altımda mı üstümde mi bi bak bakalım....
caNNım....

bunu neden yaptım arkadaşım kendine lütfen bak lütfen diyorum biraz çeki düzen ver ...yeni üyelere saldırma aaaaa ;D ;D ;D ;D

Bide kabak asfalt lastikleri ile................bu lastik olayına hiç girme istersen bitişin olur çıkamazsın insan içine ....bu gün bütün şirretliğim üstümde demedi deme ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
bunu neden yaptım arkadaşım kendine lütfen bak lütfen diyorum biraz çeki düzen ver ...yeni üyelere saldırma aaaaa ;D ;D ;D ;D

Ulan duyanda yeni üyeleri avlayan, sindiren bir psikopat sanacak beni... Ben yeni üyelere yardımcı oluyorum diye özelden mesaj atıp fırça kayan adam milletin içinde ne diyor bak hele ;D

Birde bak o mesaj ZJ alacağım ne tavsiye edersiniz diye bir konu değil. Ben aldım sonra gözlemlediğim problemlere yardım istedim... Lütfen! elmalarla armutları karıştırmayalım....

he he evet ALPASLAN bey haklısınız bunuda dikkate alıcammm ;D ;D ;D ;D

bak geleceğimi etkiler dersen sileyim yadıklarımı nema problemm ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan duyanda yeni üyeleri avlayan, sindiren bir psikopat sanacak beni... Ben yeni üyelere yardımcı oluyorum diye özelden mesaj atıp fırça kayan adam milletin içinde ne diyor bak hele ;D

Birde bak o mesaj ZJ alacağım ne tavsiye edersiniz diye bir konu değil. Ben aldım sonra gözlemlediğim problemlere yardım istedim... Lütfen! elmalarla armutları karıştırmayalım....
Değilmisin????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR