Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,499

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D

alp ayhan bozuldu onuda götürmedin diye hiç pas vermiyo sana bak LPG yüzünden değil ama izdivaç yüzünden aranız bozuldu :D :D

alpaslanepli' Alıntı:
Geldim geldim. İzdivaç programının çekimleri vardı bugün ona gitmiştim ;D
geldi geldi elekrik alamamış hiç kimseden gene buraya düştü ;D ;D

ates' Alıntı:
alp ayhan bozuldu onuda götürmedin diye hiç pas vermiyo sana bak LPG yüzünden değil ama izdivaç yüzünden aranız bozuldu :D :D
izdivaçta da yanlış bilgiler veriyo abi yok 10 katlı binam v ar 4 emekli maaşım var yazlığım kışlıgım yatım katım atım ....be adam adama demezler mi ozaman neden evlenmek istiyorun delimisin diyee ;D

ayhanbursa' Alıntı:
izdivaçta da yanlış bilgiler veriyo abi yok 10 katlı binam v ar 4 emekli maaşım var yazlığım kışlıgım yatım katım atım ....be adam adama demezler mi ozaman neden evlenmek istiyorun delimisin diyee ;D

çok ayıp çok ayıpppppp :D

delimizin demezler !!!! zır delimizin derler ;D ;D ;D ;D

Bakın sorun şu. Ben elektrik alıyorum ama kesik kesik. Yani bir olur bu iş diyorum bi yok ya adam mı kalmadı memlekette diyorum....
Bu yüzden mal varlığınızı yazarsanız yardımı olur diye düşünüyorum...
Bir şeyi mrak ettim. 4 emekli maaşı nasıl alınır. Bu taktiği banada öğretirmisiniz....

Bu arada Ayhan bey yine teknik JEEP sayfalarında lpg ile ilgili bir konuyu seçip bulmuşsunuz. Yorum yapmadan geçememişsiniz. Birde ortalama tüketim verilerini yazsaydınız bari. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bu arada Ayhan bey yine teknik JEEP sayfalarında lpg ile ilgili bir konuyu seçip bulmuşsunuz. Yorum yapmadan geçememişsiniz. Birde ortalama tüketim verilerini yazsaydınız bari. ;D
yeni üye falan demeden saldırmışsınız adama ;D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Tamil Gerillalarım benim ;D ;D ;D
.......... bizi bir gün tenhada sıkıştırılarsa ozaman görcem ben kendimizi ...yok alp için yazık olucak hoş ben gündüz vakti 5 kişiye kadar idare ederimmm ;D ;D

Yeni üyelere saygımız sonsuz efendim. Düne kadar biz neydik... Ben asıl eski üye olup tek bir konuya kitlenip kendini aşamamış üyelere kılım... Mesela biri var ismi lazım değil. LPG'de LPG... Yıl oldu ağzından LPG'den başka bir şey çıkmıyor.. Birde lağımcı çizmeleri var pintinin off-road çizmesi diye giyiyor. Tövbe estağfir! ;D ;D ;D

hakket ya lpg demişken alp lpg de yakıt içeriden torpidonun oradan bir vana olsa baktık çok gidiyor araba gazı kıssak nasıl olrr ;D ;D

Abi gördüm gördüm... Ama faydası olan bir video değildi...
Sanki ben oradan geçememişimde Alp'in yönlendirmeleriyle geçebilmişim gibi olmuş.. Birde arkadan çekim ya.. O kaya gözükmüyor.
Düz yolda direktif alıyor gibiyim ;D

ayhanbursa' Alıntı:
hakket ya lpg demişken alp lpg de yakıt içeriden torpidonun oradan bir vana olsa baktık çok gidiyor araba gazı kıssak nasıl olrr ;D ;D

Ayhan bey öyle sürekli ayara gerek yoktur sizin araç zaten şehir içi 350 yakıyor bu demektir ki şehir içide 650 yakar. Eeee şehir içi 350 yakanın ŞEHİR İÇİ 650 yakması normal.
Yakma şehir içinde 350 yaktırtırlar şehir içinde 650!!!
Bir şehir içi bir şehir içine gel ben 350 yakıyorum sen 650 yak demiş....
Ben şehir içine şehir içi demem 650 yakmadıktan sonra...
Az gez şehir içi az. Sonra şehiriçine çıkamazsın..... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR