Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,499
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Abi gördüm gördüm... Ama faydası olan bir video değildi...
Sanki ben oradan geçememişimde Alp'in yönlendirmeleriyle geçebilmişim gibi olmuş.. Birde arkadan çekim ya.. O kaya gözükmüyor.
Düz yolda direktif alıyor gibiyim ;D
Sebin videolarin varda atamiyorumki cok uzun suruyor sonunda da hata veriyor dunyatarken atayimdedim olacagi tuttu buna denk geldi :smiley:

Etiketler

ufukozkan' Alıntı:
Sebin videolarin varda atamiyorumki cok uzun suruyor sonunda da hata veriyor dunyatarken atayimdedim olacagi tuttu buna denk geldi :smiley:

Abi onları muhafaza etsende ben elbet bir gün yolumuz tekrar kesisştiğinde alsam senden..
Bide en azından hani şu 1,5 metre sudan geçip 85 derecelik yokuşu tırmanıp 4 tekeride yerden kestiğim video var ya. Hatta Alp yokuşu çıkarken kapıyı açıp atlamıştı.! Bari o videoyu koyda millet eğlensin azıcık ;D

ozkocaer
Özgür Özkocaer
Yeni Üye

Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 (Model 95)
« Yanıtla #57 : Bugün 01:51:03 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Merhabalar
Bende de Aracım Jeep Grand Cherokee ZJ 1997 model var. Tartarini kullanıyorum. Henüz gaza geçmemiş olanlara şunu söyleyebilirim; hiç düşünmesinler. Çekişde herhangi bir düşüş hissetmedim. Zaten araba 50 beygir 1000 motor değil ki çekişin düştüğünü hissedesin.
Aracın yakışı ile ilgili yukarıda yazılanların hepsi şehir dışı oranları. Bu araçtan almayı planlayan arkadaşları yanıltmayalım. Zira araba şehir içi şehir dışı yakışı arasında hiç bir arabada göremeyeceğiniz kadar fark var. 5200 motor bir arabayı alıp gaz takınca opel corsa olacağını düşünmeyin.
Tam olarak aracın ne kadar yaktığını hesaplamadım ama eğer şehir içi 350 yakıyor ise şehir içi en az 650 yakıyor. Bilginiz olsun...
Herkese sevgiler

alpaslanepli' Alıntı:
Abi onları muhafaza etsende ben elbet bir gün yolumuz tekrar kesisştiğinde alsam senden..
Bide en azından hani şu 1,5 metre sudan geçip 85 derecelik yokuşu tırmanıp 4 tekeride yerden kestiğim video var ya. Hatta Alp yokuşu çıkarken kapıyı açıp atlamıştı.! Bari o videoyu koyda millet eğlensin azıcık ;D

O video 200 mgb filan Geldiginde alirsin :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
cık cık cık ....
Çok ayıp ....
Size bu tavrı hiç yakıştıramadım Ayhan bey...
K5 blazer satıcısınıda teşhir edin oldu olacak...
;D
..onuda siz yapın ben heryere bulaşamamki... şey yetişemem ki ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Tüh üzüldüm. Ayhan bey inanmıyordu da bu videonun varlığına. İyi kapak olacaktı pazar pazar... ;D
ama hep böyle yapıyorsunuz gene ben konu dışı oldummm ;D ;D ???

ergun ........ abi bu kahveye adım atmıyor ..içinde bir land sevgisi falanmı var acaba alp nedersinn açılışada gelmedi çiçekte göndermedii ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ama hep böyle yapıyorsunuz gene ben konu dışı oldummm ;D ;D ???

Konu dışı olmamak için ofline olmamak lazım sayın ulan ayhan bey..
Dün Ufuk abi benim aracın bir videosunu koyduda 3-4 sayfa geride. Bende Şileye ZJ ile paraşütle iniş yapmıştım o videoyu koysaydın keşke dedim...
Anladın mı?... Tabiki anlamadın.....

ayhanbursa' Alıntı:
ergun ........ abi bu kahveye adım atmıyor ..içinde bir land sevgisi falanmı var acaba alp nedersinn açılışada gelmedi çiçekte göndermedii ;D

Ergun abi kahve ortamını sevmiyor.
Ben abi bildiğin kahvelerden değil seviye düşük değil gel dedim.
Oda Ulan Ayhanbursa var seviye düşük değil diyorsun adam mı kandırıyorsun dedi..... ;D
Elçiye zeval olmaz.....

ya o videoyu gördüm konuşmak istemiyorum bir kör yada yaşlı birisini karşıdan karşıya geçirmeye çalışmak gibi bir şeydi ..... o halini görünceye kadar ben seni dağları taşları aşan engel tanımaz bir ofrood cu falan sanırdım yıkıldım bunuda not düşeyiiimmmm ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ya o videoyu gördüm konuşmak istemiyorum bir kör yada yaşlı birisini karşıdan karşıya geçirmeye çalışmak gibi bir şeydi ..... o halini görünceye kadar ben seni dağları taşları aşan engel tanımaz bir ofrood cu falan sanırdım yıkıldım bunuda not düşeyiiimmmm ;D ;D

Ya Bak Ufuk abi görüyormusun nelere sebep oldu. Bide landcıları düşün jeep ci böyle yaparsa...
Arkadaşım orası telsizle 40 kere aman dikkat diye yayın yapılmış bir yer. Ön tarafta kaya var. Ufuk abinin ki hariç ;D herkesin aracı oturtabileceği şanzumanı veya marşpiyeli vurabileceği yer.

Görüntü yanıltıyor. Allah Allah! :mad:

telsizle 40 kere dikkat mı çekildi kaya içinmi yoksa dikkat alp geçicek geliyo ama dikkat mi çekildi ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR