Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,951

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
merak ettim vermiş mi ilanı bir yere ya da resimleri var mı ?

Kim kayıkçı mı? Yok bea. öyle fikir işte. Satacağından değil. Sadece 5.9 alsaydım keşke diyordu. Eğer verdiğim parayı verirlerse düşünmem satarım dediydi. biraz daha ekleyeyip 5.9 bakarım o zaman diyor. Ama ilan veripte alıcı aramıyor. Niyeti var o kadar. O biraz pimpirikli. Çok baktı temiz buldu pahalı aldı..

Alparslan abi bakarız ,acele ettikçe olmuyor zaten.Seni de rahatsız etmek istemiyorum ,bu arada senin ZJ nin videolerını gördüm harikaydı

alpaslanepli' Alıntı:
Kim kayıkçı mı? Yok bea. öyle fikir işte. Satacağından değil. Sadece 5.9 alsaydım keşke diyordu. Eğer verdiğim parayı verirlerse düşünmem satarım dediydi. biraz daha ekleyeyip 5.9 bakarım o zaman diyor. Ama ilan veripte alıcı aramıyor. Niyeti var o kadar. O biraz pimpirikli. Çok baktı temiz buldu pahalı aldı..

kıl satıcı yani
aynı ben gibi pimpirikli kaç model di

bu arada bu da 1000. mesaj

zirve oldum yarın silerler mesajları aynen yeni üye ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan abi bakarız ,acele ettikçe olmuyor zaten.Seni de rahatsız etmek istemiyorum ,bu arada senin ZJ nin videolerını gördüm harikaydı

Valla benim ki resim ve video vermeye bayılıyor da. Her hafta bir yerdeyim ben. Ama hafta sonu arazide video veriyor. Hafta içide sanayide yatıyor ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
kıl satıcı yani
aynı ben gibi pimpirikli kaç model di

bu arada bu da 1000. mesaj

zirve oldum yarın silerler mesajları aynen yeni üye ;D

Hayırlı olsun İbrahim bey. Gezenbilir çorapları adresinize teslim edilecektir ;D mesajların silinincede geri isteyebilirler ama. Kullanıpta yollama ayıp olur ;D Yıkat en azından....

alpaslanepli' Alıntı:
Valla benim ki resim ve video vermeye bayılıyor da. Her hafta bir yerdeyim ben. Ama hafta sonu arazide video veriyor. Hafta içide sanayide yatıyor ;D

aman abi sanayi deme yaa içim cız ediyor.seninkide sanayide yatıyorsa o zman yandık ki ne yandık biz. :D

Oktay bu arada rahatsızlık falanda vermezsin abicim. Burada takılıyorsak gönül vermişiz ondan. Sanal ahbaplık yapmıyoruz.. İlgilenecez tabi seve seve. JEEP ile ilgili bir faliyet olsun çamurdan olsun :smiley:

JAMES BROWN' Alıntı:
aman abi sanayi deme yaa içim cız ediyor.seninkide sanayide yatıyorsa o zman yandık ki ne yandık biz. :D

dostum çok da kafaya takma bu birazda şans işi
ben elazığdan mercedes almıştım 90 model 230 e eskiden
taş gibi araba baktırım tanıdıklara araba süper
yola çıktım diyarbakıra dönüyorum
tak diye kaldım yolda
sebeb;
kontağa bağlı kablolardan birisinin lehimi kırılmış ;D
buyur
aklına gelir mi?

alpaslanepli' Alıntı:
Hayırlı olsun İbrahim bey. Gezenbilir çorapları adresinize teslim edilecektir ;D mesajların silinincede geri isteyebilirler ama. Kullanıpta yollama ayıp olur ;D Yıkat en azından....

karıştırma halı sahada giydiğim ayakkabıların içinde bekletirim 1 hafta isterlerse eğer ;D

JAMES BROWN' Alıntı:

Ben sanayiyi seviyorum. Ustalarda arkadaşım. O yüzden hep giderim. Birde havalar sıcak malum araçlar sıkıştımmıydı koyveriyor. Radyatör patlatma sezonum geldi benim. iki haftada üçüncüye patlattım ;D birde şanzuman dağıtmıştım 3 hafta önce kopmle şanzuman yenilendi. Ayarlarıyla ilgili beğenmediğim noktalar var. Bu yüzden sanayiden çıkmıyorum.

Korkma sen ZJ'den hatta JEEP'ten korkma.. Senin kullanmanla alakalı. Benim gibi her hafta azacak değilsin ya...

ilkakdeniz' Alıntı:
tak diye kaldım yolda
sebeb;
buyur
aklına gelir mi?

tabiki haklısınız.ilk arabam 1985 model BMW ydi.1 sene arabanın yağına bile bamadım ,umrumda olmadı ama araba bir gün tık demedi.Son arabamda 2006 model c4 tü.20 bindeyken BOBİN yaktı.devirdaim bilmemnesi değişti al bakalım az buz parada değildi,.Zaten bunlara hazırlıklıyım.Bu arada ben müsade istiyorum Sizlere iyi geceler herşey için teşekkürler yarın görüşürüz Çanakkaleden bir isteğiniz olursa veya gelirseniz beklerim

ilkakdeniz' Alıntı:
tak diye kaldım yolda
sebeb;
buyur
aklına gelir mi?

Benim diğer ZJ Ye şuan sanayide motor atılıyor. Geçen hafta oraya bir beyaz ZJ geldi. Adamcağız Ankara'dan almış ve Ankara'nın en tanıdıken iyi servisine götürüp okey alıp almış ZJ'yi.. Çıkmış yola İstanbul'a varmadan yakmış motoru. Serviste indirdiler motoru. 1 gün kullanamdı adamcağız. Kısmet bu işler kısmet. Fazla pimpirikli olmamak lazım. Bulur adamı bela. Geniş olalım biraz.....

alpaslanepli' Alıntı:
Benim diğer ZJ Ye şuan sanayide motor atılıyor. Geçen hafta oraya bir beyaz ZJ geldi. Adamcağız Ankara'dan almış ve Ankara'nın en tanıdıken iyi servisine götürüp okey alıp almış ZJ'yi.. Çıkmış yola İstanbul'a varmadan yakmış motoru. Serviste indirdiler motoru. 1 gün kullanamdı adamcağız. Kısmet bu işler kısmet. Fazla pimpirikli olmamak lazım. Bulur adamı bela. Geniş olalım biraz.....

allahuekber deyip dalacaksın birazda nerde bu kayıkçı ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
tabiki haklısınız.ilk arabam 1985 model BMW ydi.1 sene arabanın yağına bile bamadım ,umrumda olmadı ama araba bir gün tık demedi.Son arabamda 2006 model c4 tü.20 bindeyken BOBİN yaktı.devirdaim bilmemnesi değişti al bakalım az buz parada değildi,.Zaten bunlara hazırlıklıyım.Bu arada ben müsade istiyorum Sizlere iyi geceler herşey için teşekkürler yarın görüşürüz Çanakkaleden bir isteğiniz olursa veya gelirseniz beklerim

Haftaya kaybolacağım dedim ya. İlk durak Biga.. Uğrarım sanada..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR