Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,909

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Ben yatar gençler... Herkese iyi geceler.

Alpi, sabah 8.30 da yolun kenarında bekleyecem, en fazla 5 dakika gecikme şansın var. Yamuk olursa tanımam. Hadi bakalım ;D

yalan söylüyo hişşşşşşşt
hayatta yatmaz hep böyle ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_amerikan_cherokee-80WQQaXQQ12874434WQQpXQQdisplayitem
buda fenaya benzemiyor.

Hani şöyle ilk bakışta bir ısınacaksın arabaya derler ya Oktay. Bunda olmadı bende açıkcası. İlk iki taneyi beğendim ama buna ısınamadım. Diyeceksin ki resimden karar mı verilir. Valla ben veriyorum ne yapayım. Elektrik meselesi... :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Hani şöyle ilk bakışta bir ısınacaksın arabaya derler ya Oktay. Bunda olmadı bende açıkcası. İlk iki taneyi beğendim ama buna ısınamadım. Diyeceksin ki resimden karar mı verilir. Valla ben veriyorum ne yapayım. Elektrik meselesi... :smiley:

Haklısın abi,resimlerdende olsa etkilenmek çok önemli,Birde bazıları fotolarbir açıdan çekiyorki ,Koskoca ZJ ufacık,çelimsiz çıkıyoor.Neyse ben yakında İstanbul'a geleceğim,hem sizinle tanışmak hemde tecrübelerinizden faydalanmak,hemde beraber araba bakmak isterim.Tabi gelmeden size haber veririm emri vaki yapmam asla.bu arada birisiyle 13.000 tl ye anlaştım aslında hem 95 model-hem güzel gözüküyor hemde adam çok iddialı.16.000 Tl den düşürdüm bu arada :D Sizin taktikleriniz sayesinde

JAMES BROWN' Alıntı:
Haklısın abi,resimlerdende olsa etkilenmek çok önemli,Birde bazıları fotolarbir açıdan çekiyorki ,Koskoca ZJ ufacık,çelimsiz çıkıyoor.Neyse ben yakında İstanbul'a geleceğim,hem sizinle tanışmak hemde tecrübelerinizden faydalanmak,hemde beraber araba bakmak isterim.Tabi gelmeden size haber veririm emri vaki yapmam asla.bu arada birisiyle 13.000 tl ye anlaştım aslında hem 95 model-hem güzel gözüküyor hemde adam çok iddialı.16.000 Tl den düşürdüm bu arada :D Sizin taktikleriniz sayesinde

alpi şu taktikleri bana da söylesen özelden bir yerden ya da açıktan
yap bi abilik :smiley:

JAMES BROWN' Alıntı:

Bu 13 binlik İstanbul'da mı? öyleyse tez gel. Ben haftaya sırra kadem basacam. Bakalım önümüzdeki hafta. Telimi özelden atıyorum. Sende yaz kaydedeyim...

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_dolayi_fiyat_2000_ytl_dustu_-61WQQaXQQ14290476WQQpXQQdisplayitem

BU ARABA.

Ve hatta İbo, sana bu kayıkçının kini alalım. Onunki çok temiz. Bilip bilmeden araziye sokamadan alaım altından. 5.9 diye tutturdu gitsin alsında görsün ....! Hakkını vermiyor zaten arabanın..

alpaslanepli' Alıntı:
Ya sen hele hazır ol almaya da. Bizzat gidip hep beraber bakacağız sana. Hatta kayıkçıda gelecek sinir etmek için aracı satanı ;D

desene kayık alacaz o zaman ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ve hatta İbo, sana bu kayıkçının kini alalım. Onunki çok temiz. Bilip bilmeden araziye sokamadan alaım altından. 5.9 diye tutturdu gitsin alsında görsün ....! Hakkını vermiyor zaten arabanın..

olursa neden olmasın
para yabancıya gideceğine kayıkçıya gitsin
ama senle konustuk ya dün gece az daha süre :smiley:

JAMES BROWN' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_dolayi_fiyat_2000_ytl_dustu_-61WQQaXQQ14290476WQQpXQQdisplayitem

BU ARABA.

Yahu bu voltranı hangi zihniyetle takıyorlar. Hiç anlamam. Bir şey demek doğru olmaz Oktay ama bu lpg taktırırken üç kuruşun hesabını yapan zihniyetin arabaya nasıl baktığına şüphe ederim ben biraz. Yinede bilemem gider bakarız

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,632
Kaydolan Son Üyemiz
Seiko5

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR