Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,793

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Sen bu gece at bi 20 mesaj daha baride bir günde olsa zirve olmuş ol ;D 23 nisan'da bir günlük başbakan olan çocuklar hesabı ;D ;D ;D

sonra dibe aynen kayıkçının kayığı gibi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hay sana ZJ aldırmaya ikna eden mesaj hangisiyse yazanın eli kırılsın emi ;D JEEP'i aldı tanıştık adamla. Şimdi belki landcıydı ve muhatabımız değildi.. ;D O değilde sizin evin iki yanı boş ya bi pazarlık etsene 1500 liraya he derse ben geleceğim. Kafa dengi komşular istiyorum da ;D

land çılar muhatabın değil demekki etti 2 yazdım koçum alpi bunları :'(

alpaslanepli' Alıntı:
Sen bu gece at bi 20 mesaj daha baride bir günde olsa zirve olmuş ol ;D 23 nisan'da bir günlük başbakan olan çocuklar hesabı ;D ;D ;D

;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D

dakaltan' Alıntı:
Ahmet Abi rütbeleri tuzlu suyun koynunda almış, koymaz ona buradaki rütbeler ;D

he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D

herkese sevgi saygı yatıyom dedinmi yatacan arkadaşım sözünün arkasında olacan .herkes yatsında kahve bana kalsınn iyigeceler.............. ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
he he illa biri yanında olsun diye kulis yapıyor yine. Sen bırak bu politik mesajlarıda kirayı konuş kirayı bırak ben tuttum ayaklarını. 1500 liraya bağla. Kedim var köpeğim var bana bahçe lazım ;D ;D ;D

Uleeeen bak adamdaki ince hesaba, başkalarına kiralattıracak evi, sonra ziyarete geldim hesabı. Ulan ne cinsin sen bea ;D vay ki ne vay ;D

ahmetergun' Alıntı:
land çılar muhatabın değil demekki etti 2 yazdım koçum alpi bunları :'(

Aşkolsun abi yaa. Bu kayıkçınınn landı olsa bizim kahveye takılmazdı ve tanışmamış olurduk onun için diyorum. Bak yazıyor mı hiç land kahvesine yok. Tam tersini düşün... Ne güzel olurdu bea ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

dakaltan buna yanında kumes yeri kıralama koçum bunun ipiyle kuyuya ınılmez ;D

dakaltan' Alıntı:
;D bu senden beklenmeyecek kadar iyiydi ;D nasıl yatayım arkadaşım, cevap hakkı doğacak laflar ediyonuz. 5 dakka ben yokmuşum gibi yapın diycem, direk arkamdana tıp tutmaya başlayacaksınız ;D

Benden beklenmeyecek kadar iyimiydi ??? Ulan bir saat evvel üç kere birayı burnundan püskürttün be ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR