Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,785

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Haydi ben yatıyorum, yarın işim var ;D iyi geceler cümleten. Ayhan, bu çaylar bayat haberin olsun. Bi daha olursa parasını vermem ona göre bak ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen alıştırmadın elini korkak gördük. Üç güne bir birileri marazlıyor seni ;D
............kimi be genemi dövdüler beniiiii............. ;D ;D................ibaraam yeni yazı hoştu ama bir konuda takılıp kalman beni üzdü bir kişiye değil konuya odaklansan de hadi bir daha dene ;D ;D ;D ;D ;D.............kötüyüm ben kötüyümmmm

dakaltan' Alıntı:
Haydi ben yatıyorum, yarın işim var ;D iyi geceler cümleten. Ayhan, bu çaylar bayat haberin olsun. Bi daha olursa parasını vermem ona göre bak ;D

iyi geceler

dakaltan' Alıntı:
..hiç para vermedinizki daha şiii markalarında parasını vermedinizzzz..ohhhhhhhhhh :mad: :mad: :mad: ;D

İyi geceler kayıkçı... Yarın görüşüp görüşememe durumuna göre ilişkimizi gözden geçireceğim ona göre.. Olmadı Bursa yapacam yine hiç yoktan iyidir ;D

dakaltan' Alıntı:

ya sen mutsuz bi adamsın neyi beğeniyorsun ki sen ;D
ayhan yatmaz bu kayıkçı gelme numaraya ;D

Ynt: Jeep'in Ne Renk?
« Yanıtla #98 : Bugün 01:30:34 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
Ulan gerçekten senin sanıp hayırlı olsun diyen çıkmış. Sen nasıl bir insansın yaa. Süne zararlısısın süne! Atılmadın ki siteden bir insanlar rahat nefes alsın ..................bu çok iyidi haa adam ciddi ciddi güzel olmuş dedi bir daha dedim yapmıycam böyle şeylerrrr

alpaslanepli' Alıntı:
İyi geceler kayıkçı... Yarın görüşüp görüşememe durumuna göre ilişkimizi gözden geçireceğim ona göre.. Olmadı Bursa yapacam yine hiç yoktan iyidir ;D

Hee bedava iskender var demi, buzluğu unutma ;D Soğuk suyu olan dere ararsın valla ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

SON KONULAR

Geri