Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,793
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
İyi geceler kayıkçı... Yarın görüşüp görüşememe durumuna göre ilişkimizi gözden geçireceğim ona göre.. Olmadı Bursa yapacam yine hiç yoktan iyidir ;D
.......heee olduuuuu :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: ;D

Etiketler

Ya Ayhan senden bazen utanıyorum ben. Niyeyse ??? ikimizin adı bir anılıyor bazen ya ondan herhalde. Sen ne biçim bir insansın yaa. Jeep'in ne renk sayfasını seviyesizleştirdikçe seviyesizleştirdin ha. Sırf senin gibi arızalar için kahve kurduk hala gidip ciddi teknik konuların içine ediyorsun. Sırf konuyu açan benim diye bu kadar terbiyesizlik olmaz ki arkadaş ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ayhan senden bazen utanıyorum ben. Niyeyse ??? ikimizin adı bir anılıyor bazen ya ondan herhalde. Sen ne biçim bir insansın yaa. Jeep'in ne renk sayfasını seviyesizleştirdikçe seviyesizleştirdin ha. Sırf senin gibi arızalar için kahve kurduk hala gidip ciddi teknik konuların içine ediyorsun. Sırf konuyu açan benim diye bu kadar terbiyesizlik olmaz ki arkadaş ;D

Sana az bile, şeytan azapta gerek ;D

ahmetergun
ahmetergun
Zirve

Ynt: Board Oyunu...
« Yanıtla #31182 : Bugün 01:31:25 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
tükenmez kalem ...................................ahmet abi allahını seviyorsan bırak böyle şeyleri ya bir dönem sonra balatalar sıyırır tutmaz demedi demee ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
...ben kaç tane adamı hiç yaptım bu güne kadar sen bir bilsen senin daha iyi günlerin seni sevdimm ondan pek ilişmiyorummm ha haa haaaaaaaa ;D ;D ;D

Yalnız onu bunu bırakında bu mesajlar silinecek ya geçmiş sayfalar. Hepimiz kamp 1 e düşeceğiz ;D hatta Ahmet abi yeni üye olacak. Özelden mesaj atamayacak kadar düşecek mesaj sayısı ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ahmetergun
ahmetergun
Zirve

reklam etme ayhan bak sonra karışmam

Ynt: Board Oyunu...
« Yanıtla #31182 : Bugün 01:31:25 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------
tükenmez kalem ...................................ahmet abi allahını seviyorsan bırak böyle şeyleri ya bir dönem sonra balatalar sıyırır tutmaz demedi demee ;D ;D ;D
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen hele hiç konuşma sırf yorum yapmış olmak için teknik sayfalara yazıyorsun. Çıkacak bir çömez ciddiye alacak dediklerini al başına bela. Bak vebali büyük ona göre ;D

Bizde öyle öğrendik, senin bilip bilmeden yazdığın yorumları okuyup 5.2. ZJ aldık. Bilsem 5.9 alırdım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Yalnız onu bunu bırakında bu mesajlar silinecek ya geçmiş sayfalar. Hepimiz kamp 1 e düşeceğiz ;D hatta Ahmet abi yeni üye olacak. Özelden mesaj atamayacak kadar düşecek mesaj sayısı ;D ;D ;D

he yaaaaa
tam da zirveye 20 kala ;D

alpaslanepli' Alıntı:

sevinde kimselere söyleme ??? ??? ::smiley:

dakaltan' Alıntı:
Bizde öyle öğrendik, senin bilip bilmeden yazdığın yorumları okuyup 5.2. ZJ aldık. Bilsem 5.9 alırdım ;D
........la bu yatıyorum dedi hala yatacak ..neyse ben yatayım sabh 10 gibi erken kaşlkacam herkese iyi gclr

dakaltan' Alıntı:

Hay sana ZJ aldırmaya ikna eden mesaj hangisiyse yazanın eli kırılsın emi ;D JEEP'i aldı tanıştık adamla. Şimdi belki landcıydı ve muhatabımız değildi.. ;D O değilde sizin evin iki yanı boş ya bi pazarlık etsene 1500 liraya he derse ben geleceğim. Kafa dengi komşular istiyorum da ;D

alpaslanepli' Alıntı:

Ahmet Abi rütbeleri tuzlu suyun koynunda almış, koymaz ona buradaki rütbeler ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hay sana ZJ aldırmaya ikna eden mesaj hangisiyse yazanın eli kırılsın emi ;D JEEP'i aldı tanıştık adamla. Şimdi belki landcıydı ve muhatabımız değildi.. ;D O değilde sizin evin iki yanı boş ya bi pazarlık etsene 1500 liraya he derse ben geleceğim. Kafa dengi komşular istiyorum da ;D

Aman aman, ben kiraladım orayı, az önce konuştum ev sahibiylen ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR