Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 352,011

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Bakalım ne çıkacak sonu... ben Ayhan beyi Alpaslanın iş arkadaşı falan gibi düşünmüştüm..Keşke öyle olsa..

ayhanbursa' Alıntı:
............kısmetse gelicem git artık diyinceye kadar kalacam dermişim herkesi bir panik alırmış ya yıkılırmı bu adam diyeeeeeeeeeeeeee.... valla sağolun yolu düşen herkesle görüşüp tanışıp sohbet etmek isterimm....bu benim için terapi gibi oluyorr.. ben biraz anti sosyalimdee :D :smiley:

De hadi git yat bee. Birazdan sarılıp ağlaşcaz ... Bu ne ya.. İnsani insani yazılar ;D

arkadaşlar (ayhan hariç alındım ben çünkü ;D ) cok yorucu bir gündü bana da müsade
iyi geceler

alpaslanepli' Alıntı:
İş arkadaşım abi. kavuklu ile pişekar. Yaz boyunca Türkiye turnesinde ilk durak Edirne! ;D
Hacivat Karagöz de ne dersen de..Alemsiniz Alpaslan ne diyeyim..

alpaslanepli' Alıntı:
Cendere cendere cendere gelecek! o gün elbet geleceeek! mu haaa haaa haaa ;D

ya alpaslancım vallahi senle tanısmayı cok istiyorum ama malum o tarihler arası bulgaristanda olacagım
2009-2028 tarihleri arası ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ya alpaslancım vallahi senle tanısmayı cok istiyorum ama malum o tarihler arası bulgaristanda olacagım
2009-2028 tarihleri arası ;D

Ben maldivlere yerleşeceğim ya JEEP'imle gidiyorum. Bulgaristan üzerinden. Geçerken uğrarım artık ne yapalım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ben maldivlere yerleşeceğim ya JEEP'imle gidiyorum. Bulgaristan üzerinden. Geçerken uğrarım artık ne yapalım ;D

neyse birader ben kaçar gel ne zaman istersen basımın üzerinde yerin var
ama cok acele etme sıkıntıya sokma kendini ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri