Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,765
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

dakaltan' Alıntı:
Arkadaş kurtlu mudur nedir? Bulaşmayayım diyorum, efendi olayım diyorum. Rahat durmuyor adam. Herkes beni de çirkef sanıcak ;D

Hayırdır, kapıyı söktürüp CJ5'ler gibi kapısız kullanacakmışsın ZJ'yi, öyle duydum ;D

Arkadaşım ben çirkefe çirkefim. Kapıyıda yaz modeline geçirdik doğrudur. Kışa geri taktıracağım ;D

Sen gelmediğin için anca duy işte.. Varsa yoksa laf yetiştir. Biz bir araya gelelim sen olma ortalıkta. :mad:

Etiketler

alihay' Alıntı:
alpaslan abi nasılsın bu ara işler yoğun takılamıyorum dükkana ne zman geliyosun mersine

Sağol Ali'cim. Henüz tarih belli değil. Gelceğim zaman haberdar ederim inşallah..

Bu arada ben çıkıyorum. Deniz cevap hakkı doğan bir şey yazma kaRRRdeşim. 2 saat giremiyeceğim çünkü ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sağol Ali'cim. Henüz tarih belli değil. Gelceğim zaman haberdar ederim inşallah..

Bu arada ben çıkıyorum. Deniz cevap hakkı doğan bir şey yazma kaRRRdeşim. 2 saat giremiyeceğim çünkü ;D ;D ;D

abi netleşince haberdar et bizi programımızı ona göre yapalım

alpaslanepli' Alıntı:

Zorla tahrik ediyorsun adamı, cevap hakkı doğsun diye. yazmayacağım. gelmem bu bizans oyunlarına...

dün beklenmedik bir iş görüşmesine gitmem gerekti. gelemedim o yüzden. sen gelirsin, telafi ederiz. ice tea var.

dakaltan' Alıntı:
Merhaba Ufuk Bey,

akşam kahveyi darma dağınık bırakıp gitmişler. Boşları bile toplamamışlar, şu Alpaslan'ın kulağını bir çekseniz, sizi dinler o ;D

Herzaman yapiyorlar Birgun baslayacam artik :D :D

Ne olmuş bu siteye bea. Haber7.com a dönmüş. Denizini isminin üstüne mausu sürünce reklam çıkıyor! Hayır başkasında çıksa neysede Deniz'in isminde çıkınca insan soğuyor reklamdanda ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ne olmuş bu siteye bea. Haber7.com a dönmüş. Denizini isminin üstüne mausu sürünce reklam çıkıyor! Hayır başkasında çıksa neysede Deniz'in isminde çıkınca insan soğuyor reklamdanda ;D

Senin isme sürünce çirkef çıkıyor ;D reklam çıksa gene iyi :D

salmlar siteye bir hal olmuş sevmediğim adamların hiç birini göremiyorum site onları bana yok gösteriyor demek kişye özel olmuş site...sevmediğim adam derken .........mesala................alpaslan ................. diyeyim mademmmm ;D ;D ;D

Gönüller bir dert değil Ayhan beyim'de bugün sitede bir durum var. Takılıp duruyor. Sayfayı açmam bile 5 dakkamı alıyor. Böyle olursa ben uğraşamam valla. Ben davos'ta yokum! Yada düzeltin aRRRkadaşım!

alpaslanepli' Alıntı:
Gönüller bir dert değil Ayhan beyim'de bugün sitede bir durum var. Takılıp duruyor. Sayfayı açmam bile 5 dakkamı alıyor. Böyle olursa ben uğraşamam valla. Ben davos'ta yokum! Yada düzeltin aRRRkadaşım!
...yok yok sen benim yazdığımı bidaha oku derim ...ha haa ha ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
salmlar siteye bir hal olmuş sevmediğim adamların hiç birini göremiyorum site onları bana yok gösteriyor demek kişye özel olmuş site...sevmediğim adam derken .........mesala................alpaslan ................. diyeyim mademmmm ;D ;D ;D

ben de sevmiyorum onu, ben neden görüyorum hala ;D

var mı yöentimde tanıdık birileri ;)

dakaltan' Alıntı:
ben de sevmiyorum onu, ben neden görüyorum hala ;D

var mı yöentimde tanıdık birileri ;)
.....var abi ben şimdi ayr çekerim zaten tek yok gibi görmek istediğn bir ............ alpaslan .........dimiii ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri