Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,773
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

anerkad' Alıntı:
Şakaydı Ayhan bey..
İstanbula bekliyoruz..bu ciddi. Avrupada Alpaslanın sa anadoluda benim misafirim olun.
.tamam abi şimdi anladımda ..çok dedim geleyim bende alpaslan takılırız kimseye yük olmam diye gelme olum .kimse yok şimdi kimi görcen sonra ben seni çağırıcam falan dediydiiii ;D ;D

Etiketler

ayhanbursa' Alıntı:
.tamam abi şimdi anladımda ..çok dedim geleyim bende alpaslan takılırız kimseye yük olmam diye gelme olum .kimse yok şimdi kimi görcen sonra ben seni çağırıcam falan dediydiiii ;D ;D

Valla Engin baba nezaket yapmış ta. Anadoluda ben Avrupa da alpaslan ağırlar diye. Biliyorsun ben bu hafta sonu maldivlere yerleşiyorum ;D Artık avrupa da başka birini bul. Ahmet abinin dönmesini bekle mesela ;D

ayhanbursa' Alıntı:

ayhancım beklerim kardeşim

Ben anlamam önümüz yaz..İstanbul ne dersen de güzel..program yapın ..Ben istanbulda buluşamadım Alpaslanla sen olursan olur bu iş..

ayhanbursa' Alıntı:

senin bana bugun özelden anlattıklarından sonra alpaslan hakkında ben istanbula dönmekten vazgeçtim ayhan ;D

şaka bir yana hakket ben müsadenizi istiyorum ...ergun abide gelmedi bu geceyi atlattık.bu arada ergun abimide saygıyla anıyorum ........büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim kalın sağlıcakla derim..........alpaslan seni ne öpüyor nede seviyorum.............ve sana özenenleride............ ;D ;D ;D ;D........çıkar o bandanıyı arkadaşım. kafandannnn.....çıkıyorum yazmayında arkamdan .........yakışmaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

ayhanbursa' Alıntı:
şaka bir yana hakket ben müsadenizi istiyorum ...ergun abide gelmedi bu geceyi atlattık.bu arada ergun abimide saygıyla anıyorum ........büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim kalın sağlıcakla derim..........alpaslan seni ne öpüyor nede seviyorum.............ve sana özenenleride............ ;D ;D ;D ;D........çıkar o bandanıyı arkadaşım. kafandannnn.....çıkıyorum yazmayında arkamdan .........yakışmaz aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;D

sana baglıycam gelince oraya ;D

ayhanbursa' Alıntı:

Defol git be. Sen varsın diye mi burdayız sanki...

ahmetergun' Alıntı:
ayhancım beklerim kardeşim
anerkad' Alıntı:
Ben anlamam önümüz yaz..İstanbul ne dersen de güzel..program yapın ..Ben istanbulda buluşamadım Alpaslanla sen olursan olur bu iş..
ahmetergun' Alıntı:
senin bana bugun özelden anlattıklarından sonra alpaslan hakkında ben istanbula dönmekten vazgeçtim ayhan ;D
............kısmetse gelicem git artık diyinceye kadar kalacam dermişim herkesi bir panik alırmış ya yıkılırmı bu adam diyeeeeeeeeeeeeee.... valla sağolun yolu düşen herkesle görüşüp tanışıp sohbet etmek isterimm....bu benim için terapi gibi oluyorr.. ben biraz anti sosyalimdee :D :smiley:

ayhanbursa' Alıntı:
............kısmetse gelicem git artık diyinceye kadar kalacam dermişim herkesi bir panik alırmış ya yıkılırmı bu adam diyeeeeeeeeeeeeee.... valla sağolun yolu düşen herkesle görüşüp tanışıp sohbet etmek isterimm....bu benim için terpi gibi oluyorr.. ben biraz anti sosyalimdee :D :smiley:

aman yolun buraya düşmesin arkadaşım bütün psikopatlarda beni buluyor ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri