Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,778
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
............alf ....... aklıma geldi kulakları çınlasın .saygıyla anıyoruz burdandaaa .....tövbe tövbeeeeeeee ;D

Anlayan beri gelsin ??? Bugün her üç mesajdan birini anlamıyorum ben. Bende mi anormallik var. Yazanların alkol tüketimi bugün normalimi aştı ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
işin ciddi tarafı
ayrıca bazı tipler var sen aradıkça kontör kazanıyor
neden kazıklansın elin garibi
.....ulen bu dünyanın çivisi çıktı ya kontür montür yemin ediyorum bu sanal alem bozdu dünyayı ......eskide sopa atmanında yemeninde bir adabı usulu vardı...bu sanal alem ..............noluyaa konu dağıldı ..ben gene yazayım ....şu neti icat eden adamın varyaa...............ömrümüz çalıyorrrrrrrrrrrrrrr

anerkad' Alıntı:
Hakkaten Alfonse nerede özledim bende geriden takipi..Alpaslan bilir

Abi haberini alıyorum hergün. İyi bir sorun yok. Ayhan gibi kalaslar biraz kalbini kırdı girmiyor siteye. Yakında gelir. Merak etme.. Özlediğini söylerim. Hassas biridir sevinir böyle insani durumlara...

alpaslanepli' Alıntı:
Anlayan beri gelsin ??? Bugün her üç mesajdan birini anlamıyorum ben. Bende mi anormallik var. Yazanların alkol tüketimi bugün normalimi aştı ;D
...bir mesaj üstüne bak anlayan anlıyor adam ol insan ol az cıkkkkk ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

alf dediği alp olmasın ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
alf dediği alp olmasın ;D
......yok yok bu adam herşeyi iyi hoş ama bizi anlamıyor ne yapıcaz biz bunla 3 kişi girişsek anca döveriz yıklmazda b uuu ;D

ayhanbursa' Alıntı:
......yok yok bu adam herşeyi iyi hoş ama bizi anlamıyor ne yapıcaz biz bunla 3 kişi girişsek anca döveriz yıklmazda b uuu ;D

hişşş müşteriye kötü davranma ben özelden 20 liradan kapı açtım ona. En kötü 16 ya el sıkışacaz. 3 lirası benim komisyon . 13 lirada sana kalacak. Temiz para. Düzgün davran adama ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Normal, yaz sıcak alkol klima bile çarpıyo adamı..tabi sen yeni bursadan geldin attın stresi Ayhan beyin üstüne.. seni birkaç gün idare eder..

alpaslanepli' Alıntı:
hişşş müşteriye kötü davranma ben özelden 20 liradan kapı açtım ona. En kötü 16 ya el sıkışacaz. 3 lirası benim komisyon . 13 lirada sana kalacak. Temiz para. Düzgün davran adama ;D

ulan seni varyaaaaaa ;D

alpaslanepli' Alıntı:
...iyi bir arkadaş ne onun dediği ne seninki olsun versin 10 lira bitsin bu işşşş :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri