Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,788
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

anerkad' Alıntı:
Yok be Alpaslancım kimsede arıza yok..lafı güzaf hepsi...Fazla özletme kendini hepsi bu..

Abi zaruri bir gecikmeydi. Serkan ve Ergun abi bendeydi akşam üzeri. Bir yemek yiyip dağılacaktık ki Henüz daha cumartesi günü Bursa'da yaptırdığım ve yapanın 2 yıl garanti ;D verdiği cam otomatiği bozuldu. Saat dokuzda bitti. E yemekti çaydı muhabbetti bu saate anca geldim.

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Kıvırmaaaaa! 20 lira mı yolla!... Beni saray çizgimden çıkarma gece gece ;D
...olum adam 50 aldı farkı ben vedim senden sonra ben ona yanarımmmm :mad: :mad: ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
............yeminlen sanırsın ki bu iki arkadaş safi jeep kullanmışlar almışlar satmışlar......oluyor oluyor......en azından alpaslandan iyisiniz...yeni üye deyip kimseyi üzmüyorsunuz..evet evet sizde ışık gördüm........eski jepçi ..yeni tata cıı..AYHAN ;) ;D

ne la buuuuuuuuu
;D ;D
yeni üyeye iki parça hava yapalım dedik yemişin bizi
;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
...olum adam 50 aldı farkı ben vedim senden sonra ben ona yanarımmmm :mad: :mad: ;D ;D

O zaman onuda alarkadaşım. Ciddiyim yaa! 3 saatim sanayide geçti bugün. 3 saatte ordayken gitmişti. Bu ne bea...
Bide şu amcanın resmini kaldır artık be avatardan... O kadar laf dedik... Hala güzelmiş gibi kullanıyorsun.. Tövbe tövbe...

ilkakdeniz' Alıntı:
ne la buuuuuuuuu
;D ;D
yeni üyeye iki parça hava yapalım dedik yemişin bizi
;D ;D
......bozucam alpaslan nizamını bozucam yok çle yenşileri ezmek yaaa heryerde ben varım artık ha haa haa ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
Yok yok bende artık tamam bu iş demiştim ...real de sanal de hep aynı kalıcak bu ikili.....

alpaslanepli' Alıntı:
O zaman onuda alarkadaşım. Ciddiyim yaa! 3 saatim sanayide geçti bugün. 3 saatte ordayken gitmişti. Bu ne bea...
Bide şu amcanın resmini kaldır artık be avatardan... O kadar laf dedik... Hala güzelmiş gibi kullanıyorsun.. Tövbe tövbe...
.....sen bursada benden o yüzden gözlerini alamdın demek sende dış görünüşe aldanıyorsun he iyi değiştiririzzzz

ayhanbursa' Alıntı:
......bozucam alpaslan nizamını bozucam yok çle yenşileri ezmek yaaa heryerde ben varım artık ha haa haa ;D ;D ;D

Ulan yeni üyeler için kendimi paraladım ben be.. Sen nereye konuşuyorsun. Şurda kaç tane ZJ XJ almış adam var benim aracılığımla. Komisyonculuk yapsam şimdi 13 metre (iyi oku 12 değil) yatım olurdu ;D Ne zaman ezmişim yeni üyeyi.. Senin gibi çakma yeni üyelere bile yardımcı oldum ben. Yanarsam ona yanarım...

bu gece yavaş gördüm sizi yokken sadece 6 sayfa olmuş
selamün aleyküm ağalar ;D

zaten şöyle bi taradım çok banel espriler falan direkt bu sayfaya atladım ;D
bir de ayhan bursa arkadaşım biz o üyeye sadece jeep resminin çakma olduğu ile ilgili aydınlatıcı bilgiler verdik
lütfen insanlara kötü lanse etmeyelim
bakınız kayıkçı
;D ;D

Ulan Ayhan her şeyi yapsan, her kazığı atsan, ardımdan küfür etsen yutardımda. Gitmişsin land kahvesine fıkra yazmışsın ya. İşte bunu affetmiyorum. Seni hemde doğum gününde yerin dibine soktukları mekana girdin ya. Ki ben sırf seni oradan çıkarmak için prensiplerimi çiğnedim girmediğim halde girip seni aldım ordan.. Tüh bana yazıklar olsun asıl emi... :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri