Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,792
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ufukozkan' Alıntı:
Ayhan konuyumu degistiriyor dersiniz :D :D
...abi konu saba tümer ve nargile idi tatlı tatlı konuşuyorduk alpaslan geldi artık tadı kalmaz ben aniden kaçabilirim kusura bakmayın.....net kopuyorda bizim burda bazennnn ;D ;D

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
kardeşim baş çavuşun............... burada sana yazıyoruz görmüyormusun birde selam verdik hani ???

Abi görüyorum görüyorum da sen kötü kelam etmemişsin önce arkadamdan sövenlere sataşayım bi stresimi atayım relaks relaks sana yazayım. Hem miçoda yok bu gece ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi görüyorum görüyorum da sen kötü kelam etmemişsin önce arkadamdan sövenlere sataşayım bi stresimi atayım relaks relaks sana yazayım. Hem miçoda yok bu gece ;D ;D ;D

miço olmayınca benide görmüyorsun yani ???

nerdeydin sen yatıcaz uyucaz sen geliyorsun ne işşşş ???

Temel sehirlerarasi seyahatinde treni tercih etmis ve yatakli olan
kompartmana yerlesmis. Az sonra kompartmana cok guzel bir kadin gelmis ve tanismislar. Kadin Is bankasinda calisiyormus. Uzun bir sohbetten sonra gece olmus ve yatmak uzere kompartmandaki ranzayi acmislar. Kadin ust kata, Temelde alt kata yerlesmis. Yatmalarindan 10 dakika sonra kadin pijamasinin ustunu cikartip yere atmis. Temel bunu gorunce kadinin kendisinden birseyler bekledigini dusunerek kadinin yatagina alttan hafifce vurarak:

- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Is bankasinin kapilari acildi mi acaba?"
- "Ne munasebet Temel bey teessuf ederim, bu davranisiniz cok cirkin"
- "Ozur dilerim Handan Hn. ben sanmistim ki ... !!!"

Yaklasik on dakika sonra kadin pijamasinin altini cikarmis ve yeniden yere atmis. Temel bunu gorunce cildiracak gibi olmus ve kendini tutamayarak yeniden kadinin yatagina hafifce vurmus.

- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Temel bey lutfen kendinize gelin, cok ayip."

Temel olanlar karsinsinda cok zor durumdaymis ama dayanacak durumda da degilmis. Yine de sabretmis ancak 5 dakika sonra kadin bu defa camasirinin ustunu cikarmis ve atmis. Sabredemeyecek durumda olan Temel yeniden ranzaya vurarak:

- "Handan Hanım"
- "Buyrun Temel bey"
- "Temel bey bu son olsun lutfen, bir daha ayni sey olursa guvenligi cagiracagim."

Temel buyuk bir hayalkirkligi ile yeniden yatmis. 5 dakika sonra kadin camasirinin altini cikartip yere atmis ve bu defa kadinda istekliymis ama aradan 10 dakika gecmesine ragmen Temelden ses gelmeyince uyudugunu sanarak endiselenmis ve dayanamayarak seslenmis:

- "Temel Bey"
- "Buyrun Handan Hanım"
- "Temel Bey Is bankasinin kapilari acildi da !!!"
- "Gerek kalmadi Handan Hanım, biz ceki elden bozdurduk !!! "

Bir komedidir gidiyor sayfada..Sabadan açıldı..Mailime şimdi gelen bir fıkrayıda paylaşayım ..

ufukozkan' Alıntı:
Demekkki seni en cok ben seviyomusum :D :D :D Nasil kivirdim ama :D :D :D

Abi sen Ahmet abi Engin abi ne deseniz başımın üstünde yeri var. Demek ki bir kusur etmişim ki yazmışlar derim. Ama gel gelelim Bu Ayhan çıkması ile bi tane kayıkçı var miço! bunlar laf dedimmiydi sinirleniyorum..... :mad:

alpaslanepli' Alıntı:
Videolar için son teklifini soracaktık ama geçti artık. Montajı bitti neticede. Bu saatten sonra bu kadar emeği iki daire ve çakma bir XJ için heba edemeyiz...
.....demişimdir hep videoların altınada bu notu düşücem ..yiğidi bıçak öldürmez yalan dolan asparagas haber öldürür...... ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi sen Ahmet abi Engin abi ne deseniz başımın üstünde yeri var. Demek ki bir kusur etmişim ki yazmışlar derim. Ama gel gelelim Bu Ayhan çıkması ile bi tane kayıkçı var miço! bunlar laf dedimmiydi sinirleniyorum..... :mad:

kızdıramadım hevesim kaçtı ben gidiyorum :mad:

Yok be Alpaslancım kimsede arıza yok..lafı güzaf hepsi...Fazla özletme kendini hepsi bu..
alpaslanepli' Alıntı:

ayhanbursa' Alıntı:
.....demişimdir hep videoların altınada bu notu düşücem ..yiğidi bıçak öldürmez yalan dolan asparagas haber öldürür...... ;D ;D

Geç onuda sen şu benim 20 lirayı yolla. Akşam altıdan saat dokuza kadar camımı yaptırmak için sanayideydik bugün.. İki gün dayanmadı lan... Bu Bursa'da bırak araba yaptırmayı iskender bile yenmez arkadaş ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Geç onuda sen şu benim 20 lirayı yolla. Akşam altıdan saat dokuza kadar camımı yaptırmak için sanayideydik bugün.. İki gün dayanmadı lan... Bu Bursa'da bırak araba yaptırmayı iskender bile yenmez arkadaş ;D
..........sen böylesin ergun abide gelirse vay bana .....bakıcam o online oldumu tık kaçıcam bennnnn

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri