Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,794

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

---------------------- Patron ve Sekreter --------------------
Soguk ve karli bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir isadami ve sekreteri arabalarini terketmek zorunda kalirlar ve uzun bir yürüyüsten sonra üsümüs ve islanmis durumdayken bir kulübe bulurlar.
Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye bulunmaktadir. Geceyi geçirmeye hazirlanirlar ve isadami bir centilmen olarak, yatagi sekreterine verir:
- "Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatagina yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuari çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim, ben çok üsüyorum."
Adam fermuari açar,uyku tulumundan çikar, bir battaniye alip kadinin üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar:
- "Efendim, ben hala çok üsüyorum."
Adam yine fermuari indirir, tulumdan çikar, bir battaniye daha alip kadinin üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuari çeker. Tam uykuya dalacagi sirada yine duyar:
- "Ben yine çoooook üsüyorum".
Adam yattigi yerden:
- "Bir fikrim var." der,
- "Burasi issiz bir yer. Neler oldugunu kimse göremez, istersen evliymisiz gibi davranabiliriz."
Genc kadin kikirdar:
- "Tamam,bana göre hava hos." Adam yattigi yerden avazi çiktigi kadar bagirir:
- "ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!"

ahmetergun' Alıntı:
kıvır ;D geri vites

Ahh Ahh nerde o eski günler..İhtiyarlar bilirr....gine aklıma geldi eski sulukuleeeee...Alpaslannn sen anlarsın ihtiyarların halindenn..

anerkad' Alıntı:
Ahh Ahh nerde o eski günler..İhtiyarlar bilirr....gine aklıma geldi eski sulukuleeeee...Alpaslannn sen anlarsın ihtiyarların halindenn..

sulukule zamanı alpaslan kundakta bebekti ;D

Hizmetçi

Adam evine telefon eder ve telefonu yabancı bir kadın açar.

Adam sorar, "Siz kimsiniz?"

"Ben hizmetçiyim" diye cevap verir kadın.

Adam, "Bizim hizmetçimiz yok ki!" der adam.

Kadın, "Evin hanımı beni bu sabah işe aldı".

Adam, "Peki, ben onun kocasıyım. Kendisi oradamı?"

Hizmetçi, "Hanım yukarıda, yatak odasında, kocası olduğunu sandığım bir erkekle beraber."

Adam çıldıracak gibi olur. Biraz düşünür ve hizmetçiye sorar.

"50.000 dolar kazanmak istermisin?"

Hizmetçi, "Bunu kazanmak için ne yapmam lazım?"

Adam, "Benim çalışma odama git. Masamın çekmecelerinden birinde bir tabanca olacak. Onu al ve git her ikisini de öldür."

Hizmetçi, "Hemen efendim, oldu bilin" der ve telefonu açık olarak konsolun üzerine bırakır. Az sonra iki el silah sesi duyulur ve çok geçmeden hizmetçi telefona gelir.

"Tamam efendim," der hizmetçi, "Cesetleri ne yapayım?"

Adam, "Her ikisini de sürükleyerek götür yüzme havuzuna at."

Şaşıran hizmetçi, "Ama efendim sizin yüzme havuzunuz yok ki!"

Uzunca bir sessizlikten sonra adam sorar, "Orası 567-5309 değilmi

Ergun beyde yok yine bir film de olabilirler..Tehlikeli bunlar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri