Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,801

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
.........yerim ben öyle sıkıntılığı emekliliği geçmez orda günler...........yazık sana ahmet abim ...adamı herkece bir kadeh içmeye iter oraların sıkıntısı beeeee ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.........yerim ben öyle sıkıntılığı emekliliği geçmez orda günler...........yazık sana ahmet abim ...adamı herkece bir kadeh içmeye iter oraların sıkıntısı beeeee ;D ;D ;D

aynen öyle hergece rakı hergece rakı geçmiyor günler darısı başına ;D ;D ;D ??? ??? ??? :eek: :eek: :eek: :eek:

kısmet abi allah bize rakı içeceğimiz emeklilik günlerinide göstersin ...yanında da nargile ........ölee elmalı falann....amannnn ;D

sen gel istanbula ben sana nargile ısmarlarım elmalı falan amaniny

ahmetergun' Alıntı:
ne bunlar kedi gibi seyrediyor yukarıda girmiyorlar kahveye ???
.........kimisi dedikoduyu seviyor kimisideeeeeeeeee.........acaba bakalım bu kahvede kötü bişey yazsınlarda şikayet edelim diye fırsat kolluyolar......deli onlar deliiiiiii ;)

ahmetergun' Alıntı:
sen gel istanbula ben sana nargile ısmarlarım elmalı falan amaniny
.........kısmet abi oraya geldim mi sen dahil tüm sevdiğim.hoş sohbet abilerimi görüp tanışmayı çok isterim ...ileride olur ...ama nargile sözünü yazdım aklıma haberin olsunnnn ;)

ayhanbursa' Alıntı:
.........kısmet abi oraya geldim mi sen dahil tüm sevdiğim.hoş sohbet abilerimi görüp tanışmayı çok isterim ...ileride olur ...ama nargile sözünü yazdım aklıma haberin olsunnnn ;)

evvelallah

ben gene alt yazı geçicem ama ........ haber türk açın ...... ....ya bu kadın her gün 3..4 evlenme teklifi alıyormuş ... he dese bende evlenirimm.....saba saba sabaa ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
ben gene alt yazı geçicem ama ........ haber türk açın ...... ....ya bu kadın her gün 3..4 evlenme teklifi alıyormuş ... he dese bende evlenirimm.....saba saba sabaa ;D ;D

yahu kardeşim bu bayat tazeleri var ;D ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
yahu kardeşim bu bayat tazeleri var ;D ;D ;D
..yapma be abi hoş öyle diyorsan vardır bir bildiğin tecrübe ve birikim mutlaka böyle söyletiyordurr.... ;)

ayhanbursa' Alıntı:
..yapma be abi hoş öyle diyorsan vardır bir bildiğin tecrübe ve birikim mutlaka böyle söyletiyordurr.... ;)

ben yakından gördüm makyaj güzeli boyuda çok kısa

ayhanbursa' Alıntı:
Fena Ayhan bey hergün asker 23.00

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR