Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,953

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım tam olarak yazmaz mısın kişisel servetimi lütfen
::smiley: ::smiley:

ne ilgilendirir insanları 2008 focus, 2005 c-max, 4 adet 2007 transit
:eek: :eek: ::smiley: ::smiley:
;D ;D ;D

Ford ana bayisi gibi adam. Bütün bunların yerine bir ranger alaydın ya... ;D adam toplayıp peşimden gelmeyi biliyon ama ;D

alpaslanepli' Alıntı:
tamamdıııııır!! istediğiniz kadar bahriyeli yat tekne su dünyası bilumum suyla ilgili ne varsa bahsedebilirsiniz artık. ;D Aysim'i eve yoladım. Acil çıktı özür diledi kusura bakmasınlar dedi ;D

kendi niye demedi
kestin demi kızın bağlantısını
kıskaaaaannnç

dakaltan' Alıntı:
Ford ana bayisi gibi adam. Bütün bunların yerine bir ranger alaydın ya... ;D adam toplayıp peşimden gelmeyi biliyon ama ;D

yok hoca ben sadece dayak yemeye geliyom
bireysel ;D

dakaltan' Alıntı:
Ayşin online görüküyor. bilemem artık ;D

ARRRkadaşım. Senin ev nerdeydi? Beylikdüzünü geçinceydi dimi. Şahinci arkadaşlar sıkılmış atraksiyon arıyorlarda. İbrahim'de yola çıkacak şimdi birlikte Bursa'ya geçiyoruz sabah. Ortada buluşalım mı? İbrahim. Küçük bir iş var beylikdüzü civarında ;D

alpaslanepli' Alıntı:
ARRRkadaşım. Senin ev nerdeydi? Beylikdüzünü geçinceydi dimi. Şahinci arkadaşlar sıkılmış atraksiyon arıyorlarda. İbrahim'de yola çıkacak şimdi birlikte Bursa'ya geçiyoruz sabah. Ortada buluşalım mı? İbrahim. Küçük bir iş var beylikdüzü civarında ;D

baltamı da getireyim mi?
zagor kıvamında
;D

alpaslanepli' Alıntı:
Aşkına eşkiyayım ben! ;D Piranha bile olurum gerekirse. Bu su dünyası tehlikeli dikkat etmek gerek ;D

yenge ne diyor bu senin tatlı su kemirgenliğinle ilgili ;D

alpaslanepli' Alıntı:

P1200165.png

Ben tekneylen geçiyom bursaya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,825
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR