Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,915
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ahmetergun' Alıntı:
alo yolladıklarımı sayfaya koysana anlatacağına ;D

Ya Ahmet abi kaynatmaya çalışıyorum ısrar ediyorsun ama yaa. Bilmiyorum ben video atmasını. İtiraf ettirdin sonunda rahatladın mı? Gitti sitedeki bilirkişilik karizma vesaire iyi mi.. Mutlumusun şimdi. Allah'tan Aysim gitti. Duymadı ;D ;D ;D

Etiketler

alpaslan koş adam açılmış kaçıyor
bak valla giderse nah buluruz küresel bağlamda
;D

geldim geldimmmmmmmm.................ahmet abi tv varsa yanında aç haber türkü be abiiiiiiiii ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ya Ahmet abi kaynatmaya çalışıyorum ısrar ediyorsun ama yaa. Bilmiyorum ben video atmasını. İtiraf ettirdin sonunda rahatladın mı? Gitti sitedeki bilirkişilik karizma vesaire iyi mi.. Mutlumusun şimdi. Allah'tan Aysim gitti. Duymadı ;D ;D ;D

karizmanı yiyeyim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
o beni su kaplumbağası sanıyor. Ben yol yordam bilirim birader. Öyle araba alırken bu 1400 motor bu 96 model falan diyen tecrübesizlerden değilim. ;D
..............ooooooooooo bu varya çok iyidi kimse çıkamaz bunun içndnnnn ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
o beni su kaplumbağası sanıyor. Ben yol yordam bilirim birader. Öyle araba alırken bu 1400 motor bu 96 model falan diyen tecrübesizlerden değilim. ;D

İbrahim bak gör kimlerle yola çıkıyosun. Bir de balta getireyim mi diyor...

ilkakdeniz' Alıntı:
alpaslan koş adam açılmış kaçıyor
bak valla giderse nah buluruz küresel bağlamda
;D

Beyaz şahinler sağ köşeye. Şinorkelliler sol köşeye. Kapısı yukarı doğru açılanlar siz önden çıkın. arka kaputta süpersallon ve grande sallon yazanlar siz arkaya. Haydiii haydiii çabuk çabuk... Elbet Zeytinburnu sahilinden geçecek o ... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Beyaz şahinler sağ köşeye. Şinorkelliler sol köşeye. Kapısı yukarı doğru açılanlar siz önden çıkın. arka kaputta süpersallon ve grande sallon yazanlar siz arkaya. Haydiii haydiii çabuk çabuk... Elbet Zeytinburnu sahilinden geçecek o ... ;D

şnorkelli şahinde iyi fantaziymiş ;D

Beyleeer! benim eşya hazırlamam gerek. (bavullarımı) ısrar üzerine 15 günlük bir yatılı Bursa yapacağım. İşim çok sabahta erken çıkacağım yola. Malum hasretle bekleyenlerin gözünü yollarda bırakmayayım. Çıkıyorum şimdilik. BavulLAR hazır olunca tekrar girerim buradaysanız..

Ayhaaaaaan! banyo köpüğümü getireyim mi ? Sende varmıydı? ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..............ooooooooooo bu varya çok iyidi kimse çıkamaz bunun içndnnnn ;D ;D

mutlu ol ama çıkar
biz kazanmak için her yolu mibah sayarız birader
o kaplumbağa da kabuğundan çıkar ibrahim de bu işin içinden
sen asıl alpaslan gelince hesap ödemede işin içinden nasıl çıkacan onu söyle
adam kükreyerek geliyor

;D

alpaslanepli' Alıntı:
Beyleeer! benim eşya hazırlamam gerek. (bavullarımı) ısrar üzerine 15 günlük bir yatılı Bursa yapacağım. İşim çok sabahta erken çıkacağım yola. Malum hasretle bekleyenlerin gözünü yollarda bırakmayayım. Çıkıyorum şimdilik. BavulLAR hazır olunca tekrar girerim buradaysanız..

...........kaç gün ulen seni bukadar kabul edebilcek bir kiş göstersene banaa ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

ahanda kükredi
ALPaslan

;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
mutlu ol ama çıkar
biz kazanmak için her yolu mibah sayarız birader
o kaplumbağa da kabuğundan çıkar ibrahim de bu işin içinden
sen asıl alpaslan gelince hesap ödemede işin içinden nasıl çıkacan onu söyle
adam kükreyerek geliyor

;D
..tost yiycez biz onunla hep ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR